Το Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους πιο διάσημους Έλληνες σεφ του εξωτερικού. Το φεστιβάλ φέρνει στην Ελλάδα αστέρια Michelin και ονόματα που κατακτούν την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή. Με έμφαση στην έννοια του “μοιράζομαι”, αυτή η γαστρονομική εμπειρία θα φέρει τις γεύσεις τους στα ελληνικά τραπέζια, για να μας ταξιδέψουν σε νέες διαστάσεις γευστικής χαράς
Ο πρώτος σεφ που θα μας ταξιδέψει είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Έλληνας σεφ που έχει κατακτήσει το Βέλγιο. Μέσα από τη μαγεία του εστιατορίου του “Màloma”, θα μοιραστεί μαζί μας την ανεκτίμητη παράδοση του να μοιραζόμαστε καλό φαγητό και εξαιρετικές συζητήσεις γύρω από ένα τραπέζι
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Φιλίππου, με τα δύο αστέρια Michelin, θα μας προσφέρει έναν μοναδικό γαστρονομικό πειραματισμό, που εμπνέεται από την παράδοση αλλά ταυτόχρονα κινείται πέρα από συμβάσεις, φέρνοντας μια πραγματικά καινοτόμα γαστρονομική εμπειρία
Το τρίτο μέρος του ταξιδιού θα μας οδηγήσει στον Δημήτρη Μούδιο, τον σεφ που ξεκίνησε την καριέρα του στα τρία αστέρια Michelin εστιατόρια της Ευρώπης. Με την εμπειρία του από το εστιατόριο “Borago” στο Σαντιάγο της Χιλής, θα μας παρουσιάσει μια πρωτοποριακή αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακή γαστρονομία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία
Τέλος, ο Νικόλας Πουλμέντης, ο νικητής του διαγωνισμού Chopped Champion στην Αμερική, θα μας παρουσιάσει την ανατρεπτική μεσογειακή κουζίνα του, που θα μας ταξιδέψει από τις Κύθηρα μέχρι τη Νέα Υόρκη. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Νικόλας έχει αποτυπώσει τη δική του σφραγίδα στη γαστρονομία της αμερικάνικης μητρόπολης
Θα ήταν κρίμα να χάσουμε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να γευτούμε τις δημιουργίες αυτών των εξαιρετικών σεφ. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τα μάτια και την καρδιά αυτών των επιτυχημένων Έλληνων σεφ.