5 Δεκεμβρίου 2025

Ανανεώνοντας τη γαστρονομία: Ένας επιδραστικός chef φέρνει νέα μεσογειακή και γαλλική αύρα στο Island”

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το Island, το μοναδικό εστιατόριο που ενσωματώνει υψηλή γαστρονομία και διοργανώνει παράλληλα διεθνείς βραδιές club, παραμένει πάντα στην αιχμή της επιλογής του κοινού με τα πιο απαιτητικά πρότυπα. Ο θεσμός των Gastronomy Wednesdays ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου γαστρονομικού καλοκαιριού, καθώς το Island υποδέχεται τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef, Παύλο Κυριάκη, και τον φιλοξενεί στην κουζίνα του για ένα μενού που συνδυάζει μεσογειακές επιρροές και γαλλικές τεχνικές. Το απαιτητικό κοινό του Island, που εδώ και χρόνια λατρεύει την κουζίνα του executive chef, Νίκου Σκλήρα, και της ομάδας του, τώρα έχει την υπέροχη ευκαιρία να δοκιμάσει την πρόταση από τον πιο επιδραστικό Έλληνα chef, όπως πρόσφατα τον αποκαλέστηκε ο κ. Κυριάκης. Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μια εμπειρία fine dining, με μια αναμφισβήτητα εντυπωσιακή θέα, εκπληκτικό φωτισμό και μαγευτικό περιβάλλον, τα πολύχρωμα φώτα και η μουσική που θα ακούγεται από αναγνωρισμένους DJs, συνθέτουν την ανεπανάληπτη εμπειρία που έχει περιγραφεί ως μοναδική από τον διεθνή τύπο, και οι βραδιές Gastronomy Wednesdays έρχονται να το επιβεβαιώσουν με τον πλέον λαμπρό τρόπο.
Ανανεώνοντας τη γαστρονομία: Ένας επιδραστικός chef φέρνει νέα μεσογειακή και γαλλική αύρα στο Island"

Ανανεώνοντας τη γαστρονομία: Ένας επιδραστικός chef φέρνει νέα μεσογειακή και γαλλική αύρα στο Island"