περιγράφει την οικογενειακή φάρμα Ιζαμπώ στη Μεσσηνία και πώς έχει καταφέρει να εμπιστευτεί τους καλύτερους μάγειρες της Αθήνας. Ο Σταύρος Κωνσταντακόπουλος, λογιστής και υπεύθυνος της φάρμας, μοιράζεται πώς η Ιζαμπώ παράγει ποιοτικά προϊόντα με βιολογικές μεθόδους και μεράκι. Οι καρποί της φάρμας, όπως η πατάτα και το μπρόκολο, χρησιμοποιούνται σε αρκετά εστιατόρια και καφενεία της Αθήνας, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με την Ιζαμπώ. Η φάρμα συλλέγει επίσης φυσικό λίπασμα από ανακυκλώσιμα υπολείμματα κουζίνας, καθιστώντας την αγροτική οικονομία της ακόμα πιο βιώσιμη. Ο Σταύρος τονίζει τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων και των συνεργασιών που οδηγούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ιζαμπώ αναδεικνύει όχι μόνο τα δικά της προϊόντα, αλλά και άλλα μεσσηνιακά προϊόντα, κατανέμοντας την αγάπη για το φαγητό σε όσους αναζητούν την αυθεντική γεύση και την ποιότητα.
