Συστατικά:
– 500 γρ. φρέσκο γάλα
– 270 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα γάλακτος
– 25 γρ. κορν φλάουρ
– 50 γρ. χοντροκομμένα φουντούκια
– 70 γρ. βατόμουρα ή φρούτο της αρεσκείας σας
Τρόπος Παρασκευής:
1. Σε μια μεσαία κατσαρόλα, ανακατεύτε το γάλα με το κορν φλάουρ καλά.
2. Βάλε το μείγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά και ανακάτευε διαρκώς.
3. Προσθέσε την ψιλοκομμένη σοκολάτα και μειώσε τη φωτιά.
4. Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί.
5. Αποσύρε την κατσαρόλα από τη φωτιά και πρόσθεσε τα φουντούκια και τα φρούτα.
6. Αδειάστε την πουτίγκα σε γυάλινα ποτήρια και αφήστε τη να κρυώσει.
7. Προαιρετικά, μπορείτε να τη βάλετε στο ψυγείο για να τη σερβίρετε δροσερή.
Απολαύστε αυτήν την εκλεπτυσμένη σοκολατένια εμπειρία, πλούσια σε γεύση φουντουκιών και φρούτων! Ένα γλυκό που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις.