2 Οκτωβρίου 2025

Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία”

Τελευταία Άρθρα

“Αν καταπιείς τσίχλα, μένει στο στομάχι 7 χρόνια” μας έλεγαν- Τι ισχύει τελικά

Το κατάπως ατύχημα ενός κομματιού τσίχλας είναι κάτι που ίσως σε κάνει να αναρωτηθείς για πόσο χρόνο θα παραμείνει στο στομάχι σου. Καθώς μεγαλώναμε, πολλο

Κόβεται το κάπνισμα σε 4 βήματα; Η μέθοδος που «δουλεύει»

Ο James Clear, συγγραφέας του βιβλίου «Προσωπικές συνήθειες», παρουσιάζει μια μέθοδο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να απαλλαγούν από τις κακές συνήθειες τ

Ο Giorgio Armani και η αφοσίωσή του στη μόδα

Στα 89 του ο Giorgio Armani εξακολουθεί να είναι το απόλυτο αφεντικό στον κόσμο της μόδας. Με το μεγάλο του σόου με τίτλο "One Night Only Venice", ο διάσημ

Στην Kinsen-Europcar Greece το βραβείο «Network Development Award 2022»

Η εταιρεία Kinsen-Europcar Greece ανακήρυξεται νικήτρια του βραβείου «Network Development Award 2022» στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Europcar Mobility G

Κοιμάστε με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια; Υπάρχει λόγος (και καλά κάνετε)

Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να κοιμούνται με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια τους, προκαλώντας γέλιο ή και... θέμα με τον αριθμό των μαξιλαριών που χρειάζοντ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το εστιατόριο ARK στη Γλυφάδα θα φιλοξενήσει την παγκοσμίως βραβευμένη chef ζαχαροπλαστικής Marie Simon, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024. Ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα πρωτοποριακό μενού που συνδυάζει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με γαλλικές επιρροές στη γαστρονομία και τη ζαχαροπλαστική. Η Marie Simon, μια πραγματική αλχημίστρια της ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει τις μοναδικές δημιουργίες της κατά τη διάρκεια ενός γαστρονομικού ταξιδιού που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία
Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"
Η Marie Simon έχει βραβευθεί με τον τίτλο της “παγκόσμιας πρωταθλήτριας γλυκών τεχνών” (Mondial Des Arts Sucrés, 2018) υπό την καθοδήγηση των Lilian Bonnefoi και Thierry Bamas. Έχει διευθύνει ένα ζαχαροπλαστείο στην πόλη της Μπον και έχει εργαστεί σε εστιατόρια με δύο αστέρια Michelin, όπως το L’Amaryllis στο Σεν Ρεμί. Η πείθαρχη προσέγγιση που έχει στη ζαχαροπλαστική της οφείλεται στη γιαγιά της, που την εισάγει στη χαρά του μοιράσματος γλυκών λιχουδιών. Οι σπουδές της στη Notre Dame de la Providence Επαγγελματική σχολή του Orchies και η εμπειρία της με μεγάλα ονόματα της ζαχαροπλαστικής όπως ο Benoît Couvrand και ο Nicolas Paciello, την έκαναν να αναδειχθεί ως ένα από τα νέα ταλέντα του κλάδου
Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"
Η Marie Simon διαχειρίζεται τη δική της εταιρεία και προσφέρει εξατομικευμένες δημιουργίες ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες και ιδιώτες. Επίσης, εργάζεται ως ζαχαροπλάστρια στο εστιατόριο L’Amaryllis, το οποίο έχει κερδίσει δύο αστέρια Michelin και βρίσκεται στο St Rémy. Η επίσκεψη της Marie Simon στο ARK της Γλυφάδας θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ARK στο τηλέφωνο 21 0894 8882 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εστιατορίου στο www.ark-glyfada.gr.
Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"

Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"