Στον Ρεντή, ένας μικρός παράδεισος για λάτρεις της ποιότητας, βρίσκεται η οικογενειακή επιχείρηση των Ροκάκηδων. Ένας χώρος που χαράζει το δρόμο από το 1932 και που συνδυάζει την παράδοση και την πρωτοτυπία στην τέχνη της ψαριάς. Φτιαγμένο από τα χεράκια τριών γενεών, το εστιατόριο των Ροκάκηδων παρουσιάζεται σήμερα ως ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος, που φιλοξενεί μια πληθώρα από πελάτες από ολόκληρη την Αθήνα
Η εξωτερική αυλή του εστιατορίου αποτελεί καθημερινά έναν χώρο συγκέντρωσης για παρέες και οικογένειες, που απολαμβάνουν τον καφέ τους και το τσιπουράκι τους, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα φορτηγά φορτώνονται και εκφορτώνονται από την κεντρική πύλη, μεταφέροντας τον καλύτερο και φρέσκο ευρωπαϊκό ψάρι και καρπούζια από όλο τον κόσμο. Από το 2013, η Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη μεταμορφώθηκε σε “Αγορά του Καταναλωτή”, με διάφορα καταστήματα που προσφέρουν κρέατα, ψάρια, οπωροκηπευτικά, και πολλά άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας
Στο κατάστημα των Ροκάκηδων, οι πελάτες μπορούν να εμπιστευτούν την εξαιρετική ποιότητα και την πρωτοτυπία των προϊόντων τους. Τονίζοντας την συνεργασία με τους ψαράδες και τους πελάτες της, η εταιρία Ροκάκης προσφέρει μόνο αλιευτικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα και φρεσκάδα. Όλα τα προϊόντα παρέχονται μέσα στην ίδια ημέρα, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες τα πιο φρέσκα ψάρια. Το κατάστημα διαθέτει τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψαριών καθημερινά, που εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα απολαμβάνουν πάντα την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων
Οι Ροκάκηδες επεκτείνουν συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων τους, προσφέροντας πάντα νέες επιλογές για τους πελάτες τους. Με την επικείμενη άφιξη του Μαρτίου και του Απριλίου, η περίοδος πλημμύρισε με ντόπια ψάρια, όπως γαύρος και σαρδέλα. Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας είναι μια ιδιαίτερη γιορτή για την Αγορά του Ρέντη. Κατά τη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας, ο κόσμος συρρέει στο κατάστημα των Ροκάκηδων για να επιλέξει τα καλύτερα ψάρια για το τραπέζι της γιορτής. Με μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπως καραβίδες, στρείδια και ελληνική μυδιά, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την πιο αυθεντική και λαχταριστή γεύση της θάλασσας
Για να αποφύγετε οποιεσδήποτε απρόοπτες εκπλήξεις κατά την Καθαρά Δευτέρα, καθώς και κατά τη διάρκεια άλλων γιορτών, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη ορισμένες συμβουλές. Για παράδειγμα, τα όστρακα πρέπει να μην εκτίθενται στον ήλιο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους. Επίσης, επικεντρώνεται στην εμφάνιση του ψαριού που πρέπει να είναι ζωντανή, φρέσκια και χωρίς οσμές. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα μάτια του ψαριού, καθώς ένα καλό μάτι είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για την ποιότητα του ψαριού. Ωστόσο, οι θολές ή συντριβένιες δεν αποτελούν απαραίτητα αρνητικά σημάδια. Σημαντικό είναι το ψάρι να είναι ελαστικό όταν πιέζεται με το δάχτυλο, ένδειξη ότι είναι φρέσκο και δεν έχει υποστεί παρακράτηση
Οι Ροκάκηδες και η οικογενειακή τους επιχείρηση είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων. Με μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά θαλασσινά και ψάρια που ταξιδεύουν από την πηγή στο πιάτο σας, οι Ροκάκηδες είναι η καλύτερη επιλογή για μια αυθεντική εμπειρία της Ελληνικής κουζίνας. Είτε το επιλέξετε για μια γιορτινή ευκαιρία είτε για μια απλή, αλλά ποιοτική γεύση, το εστιατόριο των Ροκάκηδων θα σας αφήσει μια αξέχαστη αίσθηση γεύσης και φιλοξενίας. Εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα της θάλασσας στο τραπέζι σας και αφεθείτε στην εμπειρία των Ροκάκηδων. Για επιπλέον πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 4830044.
