12 Μαρτίου 2025

Νέα εποχή για τον Ελληνικό Τουρισμό: Ο Άρης Βεζενές στο επίκεντρο του συνεδρίου του Travel.gr

Τελευταία Άρθρα

Φύλλα Παπάγιο: Η Φυσική Υπερδύναμη Κατά του Καρκίνου – Αξιοποιήστε τα Φύλλα Παπάγιο στη Διατροφή σας!

Τα φύλλα παπάγιο είναι γνωστά για τα ισχυρά οφέλη τους. Η πλούσια σύνθεσή τους σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα τα καθιστά αναπόσπαστο μέρος

Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ: Πρωτοπόρα της ανάπτυξης στην Ελλάδα

Το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ αναδείχθηκε ως μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα, κερδίζοντας τον τίτλο του Growth Pioneer στα φετινά «Growth Awards». Τα β

Παιδί: Προς μια υγιεινή διατροφή

Η διατροφή είναι ένας σπουδαίος παράγοντας για την υγεία των παιδιών μας. Όμως, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα τρώνε υγιεινά; Η απάντηση

Ο Χορός των Πουλιών: Ένα Φάρμακο για την Ψυχή μας”

Σε μία εποχή όπου ζούμε στη βιαστική και αγχωτική αστική ζωή, συχνά παραμελούμε τις απλές χαρές που μας προσφέρει η φύση. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα

Ανησυχία στην Ιταλία: Επιδείνωση της κατάστασης με τον κορονοϊό

Η Ιταλία βρίσκεται αντιμέτωπη με αυξητική τάση στα περιστατικά κορονοϊού, προκαλώντας ανησυχία στις αρχές της χώρας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ και ιδρυτής της Green Garlic Management, Άρης Βεζενές, θα είναι ένας από τους κορυφαίους ομιλητές στο μεγάλο συνέδριο του Travel.gr για τον Ελληνικό Τουρισμό. Το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και ο κ. Βεζενές δεν κρύβει την ανυπομονησία του για τη συμμετοχή του σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

“Είμαι πάντα ενδιαφερόμενος να συμμετέχω σε συζητήσεις και συνέδρια που αφορούν την ποιοτική εξέλιξη της φιλοξενίας και της γαστρονομίας μας”, αναφέρει ο κ. Βεζενές. “Ελπίζω ότι το συνέδριο του Travel.gr θα φέρει στο προσκήνιο όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό μας τομέα. Έτσι, αυτό το συνέδριο θα γίνει ένας θεσμός για τον Ελληνικό Τουρισμό”.

Στην εκδήλωση, ο κ. Βεζενές θα παρουσιάσει την εξέλιξη του ελληνικού εστιατορίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσα από μια σειρά ερωτήματα. “Πώς αντιλαμβανόμαστε την ελληνική γαστρονομία μέσα στη χώρα και πώς μας αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες μας; Υπάρχει σύμπτωση; Ποιος είναι ο ρόλος του ελληνικού εστιατορίου στο εξωτερικό; Παρατηρείται ανάπτυξη;” αναρωτιέται ο σεφ.

Ο Άρης Βεζενές, με ελληνικές ρίζες και αμερικανική εκπαίδευση, έχει καταφέρει να εισαγάγει το κίνημα του σύγχρονου “bistronomy” στην Ελλάδα το 2008 μέσω των επιτυχημένων εστιατορίων του. Ως ιδρυτής της Green Garlic Management, έχει αναπτύξει διάφορα μοναδικά brands στον χώρο της φιλοξενίας, τα οποία έχουν γνωρίσει σημαντική αναγνώριση και επιτυχία.

Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο κ. Βεζενές επεκτείνει την επίδρασή του και στον ακαδημαϊκό τομέα, μιλώντας για θέματα όπως η μαγειρική κληρονομιά, η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα και η διαχείριση εστιατορίων. Μέσω του συνεδρίου “Embrace”, που προωθεί τη συνάντηση μεγάλων σεφ και γαστρονομικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, ο κ. Βεζενές δίνει την ευκαιρία στην Ελλάδα και στη νέα γενιά της ελληνικής γαστρονομίας να παρουσιαστούν παγκοσμίως. Έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το συνέδριο αυτό αναμένεται να συμβάλλει στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Travel.gr.