2 Οκτωβρίου 2025

Νέα εποχή για τον Ελληνικό Τουρισμό: Ο Άρης Βεζενές στο επίκεντρο του συνεδρίου του Travel.gr

Τελευταία Άρθρα

«Hijarbie»: Η Barbie με τη μαντίλα επιστρέφει

Μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών, δημοσιεύτηκε στο Instagram η φωτογραφία μιας κούκλας που φοράει ένα ροζ φόρεμα και μια μαντίλα, ποζάροντας μπροστά σε ένα

ΜΙΚΙΟ: Ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Ρέθυμνο μόλις 53 τετραγωνικά

Το "Μικιό" είναι ένα μικροσκοπικό σπίτι που βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Ανήκει στον κτιριακό όγκο του 19ου αιώνα και έχει ανακαινισ

Κοριοί: Ταξιδεύουν, κρύβονται και απειλούν – Τα τσιμπήματα, τα συμπτώματα, η θεραπεία

Το Παρίσι βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τους κοριούς και η ζοφερή κατάσταση αρχίζει να προκαλεί ανησυχία και στη χώρα μας. Αν και είχαμε να ασχοληθ

Πώς να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες στα ταξίδια σας

Για να αφομοιώσετε πλήρως έναν προορισμό που ονειρευόσασταν, θα πρέπει να αφιερώσετε πολλές ώρες και μέρες ταξιδιού με αεροπλάνα, τρένα ή πλοία, οδηγώντας

7 υπέροχα Αirbnb για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το επερχόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η ιδανική ευκαιρία για απόδραση και χαλάρωση. Αν εξακολουθείς να αναζητείς κατάλυμα, δεν χρειάζεται να ανη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ και ιδρυτής της Green Garlic Management, Άρης Βεζενές, θα είναι ένας από τους κορυφαίους ομιλητές στο μεγάλο συνέδριο του Travel.gr για τον Ελληνικό Τουρισμό. Το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και ο κ. Βεζενές δεν κρύβει την ανυπομονησία του για τη συμμετοχή του σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

“Είμαι πάντα ενδιαφερόμενος να συμμετέχω σε συζητήσεις και συνέδρια που αφορούν την ποιοτική εξέλιξη της φιλοξενίας και της γαστρονομίας μας”, αναφέρει ο κ. Βεζενές. “Ελπίζω ότι το συνέδριο του Travel.gr θα φέρει στο προσκήνιο όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό μας τομέα. Έτσι, αυτό το συνέδριο θα γίνει ένας θεσμός για τον Ελληνικό Τουρισμό”.

Στην εκδήλωση, ο κ. Βεζενές θα παρουσιάσει την εξέλιξη του ελληνικού εστιατορίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσα από μια σειρά ερωτήματα. “Πώς αντιλαμβανόμαστε την ελληνική γαστρονομία μέσα στη χώρα και πώς μας αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες μας; Υπάρχει σύμπτωση; Ποιος είναι ο ρόλος του ελληνικού εστιατορίου στο εξωτερικό; Παρατηρείται ανάπτυξη;” αναρωτιέται ο σεφ.

Ο Άρης Βεζενές, με ελληνικές ρίζες και αμερικανική εκπαίδευση, έχει καταφέρει να εισαγάγει το κίνημα του σύγχρονου “bistronomy” στην Ελλάδα το 2008 μέσω των επιτυχημένων εστιατορίων του. Ως ιδρυτής της Green Garlic Management, έχει αναπτύξει διάφορα μοναδικά brands στον χώρο της φιλοξενίας, τα οποία έχουν γνωρίσει σημαντική αναγνώριση και επιτυχία.

Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο κ. Βεζενές επεκτείνει την επίδρασή του και στον ακαδημαϊκό τομέα, μιλώντας για θέματα όπως η μαγειρική κληρονομιά, η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα και η διαχείριση εστιατορίων. Μέσω του συνεδρίου “Embrace”, που προωθεί τη συνάντηση μεγάλων σεφ και γαστρονομικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, ο κ. Βεζενές δίνει την ευκαιρία στην Ελλάδα και στη νέα γενιά της ελληνικής γαστρονομίας να παρουσιαστούν παγκοσμίως. Έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το συνέδριο αυτό αναμένεται να συμβάλλει στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Travel.gr.