28 Απριλίου 2025

Νέα λαχταριστή αμυγδαλωτή πάστα!

Τελευταία Άρθρα

Προτιμάτε τις γάτες από τους σκύλους; 6 πράγματα που λέει αυτό για το χαρακτήρα σας

Ο ρόλος των κατοικιδίων στη ζωή μας είναι αναμφίβολα σημαντικός. Η επιλογή μας να έχουμε γάτα ή σκύλο μας αντικατοπτρίζει, σύμφωνα με μελέτες, ορισμένες πτυχέ

Η ασφαλής ανοιξιά σαμπάνιας: Ένας νέος τρόπος για να προστατεύσετε τα μάτια σας

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνδέεται συχνά με την κατανάλωση σαμπάνιας. Ωστόσο, μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο BMJ αναφέρει έναν αναπάντεχο κίνδυν

Νέες τάσεις για το 2024: Υιοθετήστε αυτές τις συνήθειες για ευεξία

Καθώς προετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2023 και να υποδεχθούμε το 2024, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε,

Η αλλαγή και η ευτυχία: Ένα ταξίδι προς την αυθεντικότητα και την ικανοποίηση

Ο φόβος για το νέο και η αντίσταση στην αλλαγή είναι συναισθήματα που συνόδευαν συχνά το ταξίδι προς την ευτυχία. Αλλά τι συμβαίνει όταν αγκαλιάζουμε το άγνω

Ρένη Πιττακή: Μια ζωή αφιερωμένη στο θέατρο και στο τώρα”

Εκτίθεται στη ζωή, αποκρυπτογραφεί τη ψυχή της και αφήνει ένα αποτύπωμα της σε κάθε ρόλο που υποδύεται. Η Ρένη Πιττακή, μετά από εξήντα περίπου χρόνια στο ελ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Υλικά:
– 250 γρ. αμύγδαλα
– 1 κ.σ. μέλι ή αγαύη
– 1 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 πρέζα φυσικό αλάτι
– Λίγο εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:
1. Ξεκινήστε αναμειγνύοντας τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κομματάκια.
2. Προσθέστε το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και την εκχύλιση βανίλιας.
3. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα.
4. Μεταφέρετε την πάστα σε ένα γυάλινο βαζάκι και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δοκιμάστε αυτήν τη νέα εκδοχή της αμυγδαλωτής πάστας και απολαύστε την πλούσια γεύση των αμυγδάλων. Αυτό το λαχταριστό σνακ είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε απευθείας από το βαζάκι ή για να το χρησιμοποιείτε σε γλυκά ή αλμυρά πιάτα. Πειραματιστείτε με διάφορες συνταγές και ανανεώστε τα γεύση σας!