3 Οκτωβρίου 2025

Νέα λαχταριστή αμυγδαλωτή πάστα!

Τελευταία Άρθρα

Κουνούπια, φίδια, μέδουσες και άλλοι απρόσκλητοι επισκέπτες του καλοκαιριού

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, συχνά αντιμετωπίζουμε την ενόχληση από κουνούπια, φίδια, μέδουσες και άλλα απρόσκλητα επισκέπτες. Οι κ

“Electabaz: «Όσα δεν μπορώ να πω, τα λέω με τη μουσική μου»”

Ο Electabaz, γνωστός και ως Παναγιώτης Μπαζάνης, είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό beatmaking community. Γεννημένος το 1996 στην Καρδίτσα κα

Το νέο venue EON στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Το επικείμενο event "The Wall of Sound" αναμένεται να φέρει νέες εμπειρίες στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή. Αυτό το μοναδικό οπτικοακουστικό πρότζεκτ του DVS1,

Οι καφέ αρκούδες κινδυνεύουν λόγω έλλειψης σολομού

Στην Ιαπωνία, ο πληθυσμός των καφέ αρκούδων μειώνεται ανησυχητικά λόγω ασιτίας. Σύμφωνα με έκθεση της εφημερίδας Guardian, 8 στις 10 μικρές αρκούδες που γε

Απεργία: Ακινητοποιημένα τρένα, προαστιακός και πλοία την Τετάρτη

Σήμερα, συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις από φορείς και οργανισμούς της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για το δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη. Τα τρένα και

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Υλικά:
– 250 γρ. αμύγδαλα
– 1 κ.σ. μέλι ή αγαύη
– 1 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 πρέζα φυσικό αλάτι
– Λίγο εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:
1. Ξεκινήστε αναμειγνύοντας τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κομματάκια.
2. Προσθέστε το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και την εκχύλιση βανίλιας.
3. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα.
4. Μεταφέρετε την πάστα σε ένα γυάλινο βαζάκι και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δοκιμάστε αυτήν τη νέα εκδοχή της αμυγδαλωτής πάστας και απολαύστε την πλούσια γεύση των αμυγδάλων. Αυτό το λαχταριστό σνακ είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε απευθείας από το βαζάκι ή για να το χρησιμοποιείτε σε γλυκά ή αλμυρά πιάτα. Πειραματιστείτε με διάφορες συνταγές και ανανεώστε τα γεύση σας!