2 Οκτωβρίου 2025

Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Τελευταία Άρθρα

7 υπέροχα Αirbnb για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το επερχόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η ιδανική ευκαιρία για απόδραση και χαλάρωση. Αν εξακολουθείς να αναζητείς κατάλυμα, δεν χρειάζεται να ανη

“Αν καταπιείς τσίχλα, μένει στο στομάχι 7 χρόνια” μας έλεγαν- Τι ισχύει τελικά

Το κατάπως ατύχημα ενός κομματιού τσίχλας είναι κάτι που ίσως σε κάνει να αναρωτηθείς για πόσο χρόνο θα παραμείνει στο στομάχι σου. Καθώς μεγαλώναμε, πολλο

Κόβεται το κάπνισμα σε 4 βήματα; Η μέθοδος που «δουλεύει»

Ο James Clear, συγγραφέας του βιβλίου «Προσωπικές συνήθειες», παρουσιάζει μια μέθοδο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να απαλλαγούν από τις κακές συνήθειες τ

Ο Giorgio Armani και η αφοσίωσή του στη μόδα

Στα 89 του ο Giorgio Armani εξακολουθεί να είναι το απόλυτο αφεντικό στον κόσμο της μόδας. Με το μεγάλο του σόου με τίτλο "One Night Only Venice", ο διάσημ

Στην Kinsen-Europcar Greece το βραβείο «Network Development Award 2022»

Η εταιρεία Kinsen-Europcar Greece ανακήρυξεται νικήτρια του βραβείου «Network Development Award 2022» στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Europcar Mobility G

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Κάθε χρόνο, το Πάσχα μας φέρνει απόλαυση και εκπλήξεις με τα υπέροχα σοκολατένια αυγά που προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Με αμέτρητες επιλογές και μοναδικές γεύσεις, είναι σχεδόν αδύνατο να επιλέξεις μόνο ένα αγαπημένο. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα πασχαλινά αυγά που μας περιμένουν φέτος:

1. “Poule Rouge” από το Dimitris Economides: Ένα κλασικό αυγό με σοκολάτα γάλακτος 33%, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα υλικών με την αισθητική
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
2. “Noir et lait” από το Dimitris Economides: Αυγό μοιρασμένο στα δύο με σοκολάτα γάλακτος 33% και σοκολάτα noir 66%, προσφέροντας μίνιμαλ γεύσεις
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
3. Πασχαλινό “crunch turbillon” από το Dimitris Economides: Ένα μεγάλο, εντυπωσιακό αυγό γάλακτος δίνη, με εσωτερική στρώση πραλίνας
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
4. “Bitter Easter Egg” από το Pavlov’s Lab: Φτιαγμένο με bitter σοκολάτα και διακοσμημένο με ένα μπουκέτο από μαργαρίτες, αυτό το αυγό είναι αφιερωμένο στην άνοιξη
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
5. Πασχαλινό αυγό της Κατερίνας Λιβά: Διακοσμημένο με φλοράλ μοτίβα και κρύβει εσωτερικά Callebaut σοκολάτα γάλακτος και σοκολάτα με γεύση φράουλα
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
6. “Plant-based” αυγό από το Holly Llama: Φτιαγμένο από λευκή σοκολάτα με αρώματα βανίλιας Μαδαγασκάρης και διακοσμημένο με μια σοκολατένια “φωλιά πουλιών”
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
Αυτά είναι μερικά από τα υπέροχα πασχαλινά αυγά που μπορείτε να βρείτε στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Επισκεφθείτε τα και ανακαλύψτε την αγαπημένη σας γεύση για να γιορτάσετε το Πάσχα με γλυκές απολαύσεις.
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
Νέα πασχαλινή λογοτεχνία: Τα απολαυστικά σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας