6 Δεκεμβρίου 2025

Νέα Συνταγή για Ψαρόσουπα: Εύκολη και Νόστιμη Απόλαυση

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Συστατικά:
– 800γρ. φρέσκο ψάρι για σούπα
– 1 κουταλιά σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
– 2-3 κουταλιές σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
– 2 καρότα, ψιλοκομμένα
– 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
– 2 κλωναράκια σέλινο, ψιλοκομμένα
– 3 μεσαίου μεγέθους ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
– 1 φρέσκο δαφνόφυλλο
– 1 κουταλιά τσαγιού φρέσκο θυμάρι
– Αλάτι και πιπέρι, για να γεύσετε

Τρόπος Παρασκευής:
1. Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σκόρδο και το σέλινο για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
2. Σβήστε τα υλικά με ένα ποτήρι λευκό κρασί και προσθέστε τις ντομάτες, το δαφνόφυλλο, το θυμάρι και την πιπεριά. Αφήστε τα υλικά να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
3. Χρησιμοποιώντας ένα ραβδομπλέντερ, πολτοποιήστε τα υλικά και αφήστε τα στην άκρη.
4. Σε μια δεύτερη κατσαρόλα, βράστε το ψάρι με νερό και αλάτι για 10 λεπτά.
5. Αφαιρέστε το ψάρι από το νερό με μια τρυπητή κουτάλα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα.
6. Φιλτράρετε τον ζωμό του ψαριού και ρίξτε τον στην κατσαρόλα με την σάλτσα.
7. Βράστε την ψαρόσουπα για περίπου 15 λεπτά και προσθέστε αλάτι για επιπλέον γεύση.
8. Σερβίρετε την σούπα ζεστή και πασπαλίστε από πάνω με φρέσκο μαϊντανό και θυμάρι.

Απολαύστε αυτή τη νέα συνταγή για ψαρόσουπα και ανακαλύψτε μια απόλαυση γεμάτη γεύση και αρώματα. Η εύκολη παρασκευή και οι φρέσκες πρώτες ύλες θα σας ενθουσιάσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή και να απολαύσετε μια θερμή, γευστική σούπα με απαράμιλλη γεύση.