4 Οκτωβρίου 2025

Νέα Συνταγή για Ψαρόσουπα: Εύκολη και Νόστιμη Απόλαυση

Τελευταία Άρθρα

Πώς να τρώμε υγεινά το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορούμε να τρώμε πιο υγιεινά, λόγω των ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών. Κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών, η πρόσληψη θερμ

Πίτσα με marmite; Τη φτιάχνουν στη Lisa στην Κυψέλη

Η πιτσαρία Lisa στην Κυψέλη φημίζεται για την παρασκευή της πίτσας με το ασυνήθιστο υλικό, το marmite. Παρόλο που η ταινία που πήρε το όνομά της αποκαλείτα

Βρετανία: 16χρονος συνελήφθη για την κοπή του δέντρου του «Ρομπέν των Δασών»

Το παρακάτω άρθρο αναφέρει ότι ένα 16χρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτος για την κοπή του δέντρου Sycamore Gap στη Βρετανία, το οποίο είναι γνωστό και ως δέντ

Κανένα ίχνος προσωπικότητας: Όταν το BBC απέρριπτε τον David Bowie

Το 2 Νοεμβρίου 1965, το συγκρότημα Lower Third εμφανίστηκε στην έδρα του BBC Broadcasting House για μια οντισιόν μπροστά στην ομάδα επιλογής ταλέντων του B

Ο (απίστευτος) επιστημονικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κοιμόμαστε την ίδια ώρα, κάθε βράδυ

Μια νέα μελέτη υπογραμμίζει τη σημασία της τακτικής ώρας ύπνου και τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι μεγάλες αποκλίσεις σε αυτήν. Μικρές διαφ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Συστατικά:
– 800γρ. φρέσκο ψάρι για σούπα
– 1 κουταλιά σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
– 2-3 κουταλιές σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
– 2 καρότα, ψιλοκομμένα
– 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
– 2 κλωναράκια σέλινο, ψιλοκομμένα
– 3 μεσαίου μεγέθους ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
– 1 φρέσκο δαφνόφυλλο
– 1 κουταλιά τσαγιού φρέσκο θυμάρι
– Αλάτι και πιπέρι, για να γεύσετε

Τρόπος Παρασκευής:
1. Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σκόρδο και το σέλινο για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
2. Σβήστε τα υλικά με ένα ποτήρι λευκό κρασί και προσθέστε τις ντομάτες, το δαφνόφυλλο, το θυμάρι και την πιπεριά. Αφήστε τα υλικά να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
3. Χρησιμοποιώντας ένα ραβδομπλέντερ, πολτοποιήστε τα υλικά και αφήστε τα στην άκρη.
4. Σε μια δεύτερη κατσαρόλα, βράστε το ψάρι με νερό και αλάτι για 10 λεπτά.
5. Αφαιρέστε το ψάρι από το νερό με μια τρυπητή κουτάλα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα.
6. Φιλτράρετε τον ζωμό του ψαριού και ρίξτε τον στην κατσαρόλα με την σάλτσα.
7. Βράστε την ψαρόσουπα για περίπου 15 λεπτά και προσθέστε αλάτι για επιπλέον γεύση.
8. Σερβίρετε την σούπα ζεστή και πασπαλίστε από πάνω με φρέσκο μαϊντανό και θυμάρι.

Απολαύστε αυτή τη νέα συνταγή για ψαρόσουπα και ανακαλύψτε μια απόλαυση γεμάτη γεύση και αρώματα. Η εύκολη παρασκευή και οι φρέσκες πρώτες ύλες θα σας ενθουσιάσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή και να απολαύσετε μια θερμή, γευστική σούπα με απαράμιλλη γεύση.