2 Οκτωβρίου 2025

Νέα συνταγή μεταμορφωμένη από τους αγαπημένους ρεβυθοκεφτέδες!

Τελευταία Άρθρα

Προτεινόμενα Airbnb στη Μαδρίτη

Η Μαδρίτη είναι μια συναρπαστική πόλη με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και σημαντικά μουσεία. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη γαστρονομία, τις επιλογές

Ένα δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, απαραίτητο σε κάθε ταξίδι

Κάθε χρόνο πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όπως πάντα βρισκόμαστε σε αναζήτηση για το τέλειο δώρο που θα κάνουμε στον αγ

Χρειαζόμαστε περισσότερες σχεδιάστριες μόδας

Οι δύο κορυφαίες επιδείξεις της σεζόν, το show της Comme des Garçons από την Rei Kawakubo και η τελευταία συλλογή της Sarah Burton για τον Alexander McQuee

Η Vogue, τα supermodels των 90s, και το αχρείαστο Photoshop

Πρόσφατα, το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου της Vogue προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό. Το εξώφυλλο απεικονίζει τεσσάρα από τα πιο αξεπέραστα supermodels

6 κομψά και οικονομικά Airbnb στο Παρίσι – Από 20 ευρώ

Το Παρίσι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου και αγαπημένος των Ελλήνων ταξιδιωτών. Ωστόσο, η διαμονή σε αυτή την πόλη μπορεί να εί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Συστατικά
1 κονσέρβα έτοιμα ρεβύθια, πλυμένα και σουρωμένα
1 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
ηλιέλαιο

Τρόπος Εκτέλεσης
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
2. Λιώνουμε τα ρεβύθια και το κρεμμύδι στο μούλτι μέχρι να πολτοποιηθούν. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο πιάτο, ανακατεύοντας καλά την μάζα.
3. Σχηματίζουμε μικρούς κεφτέδες από το μείγμα και τους αφήνουμε στην άκρη.
4. Σε ένα δεύτερο πιάτο, ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και αλευρώνουμε κάθε κεφτέ από όλες τις πλευρές.
5. Σε μια τηγάνι, βάζουμε αρκετό λάδι και μόλις κάψει, τηγανίζουμε τους κεφτέδες ανά 3-4 κεφτέδες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
6. Τοποθετούμε τους κεφτέδες σε ένα πιάτο που έχουμε προηγουμένως στρώσει με απορροφητικό χαρτί, για να απορροφήσει τυχόν υπόλειμμα λαδιού.
7. Τους τοποθετούμε σε ένα ταψί και τους ψήνουμε για 10-15 λεπτά στο προθερμασμένο φούρνο.
8. Τους σερβίρουμε με σος γιαούρτι ή τζατζίκι για ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι!

Απόλαυσε τους νέους ρεβυθοκεφτέδες και εντυπωσίασε τους πάντες με την μοναδική γεύση τους.