Υλικά:
– 1 παραδοσιακή τορτίγια
– 1 φρέσκο σνίτσελ κοτόπουλο
– Λίγα φύλλα φρέσκου μαρούλι
– Ντοματίνια κομμένα στα μισά
Για τη σως:
– 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό
– 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα
– 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση:
1. Ψήστε το σνίτσελ κοτόπουλο στο φούρνο, πάνω σε λαδόκολα με ελάχιστο λάδι, μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς και κόψτε το σε λεπτές φέτες.
2. Προσθέστε την τορτίγια σας σε μία επιφάνεια και απλώστε το μαρούλι, 2 κουταλιές από τη σως (ανακατεμένη από τα υλικά) και το σνίτσελ φέτες πάνω από αυτά. Τυλίξτε την τορτίγια, κλείνοντας την γέμιση πρώτα με τη δεξιά και αριστερή άκρη και στη συνέχεια πιάστε την και τυλίξτε την σερπαντίνα.
3. Ψήστε την τορτίγια σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει ωραία χρυσαφί.
Το νέο ποιοτικό τριγωνικό σνίτσελ με σως γιαουρτιού είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Η απίστευτη συνδυαστική γεύση της κοτόπουλου με τη φρεσκάδα του μαρούλι και το τραγανότητας της τορτίγιας σίγουρα θα σας καταπλήξει. Η σός γιαουρτιού προσφέρει μια δροσερή και ελαφριά γεύση που συμπληρώνει ιδανικά το σνίτσελ. Προσθέστε λίγο πικάντικη μουστάρδα και μαγιονέζα για μια ελαφρώς πιο πικάντικη νότα και απολαύστε αυτό το γευστικό έργο τέχνης που έχετε δημιουργήσει!