4 Δεκεμβρίου 2025

Νόστιμη πανσέτα σολομού με αρωματικά αυγά”

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Υλικά:
– 2 κουταλιές της σούπας κολοκυθόσποροι
– 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
– 100 γραμμάρια σπανάκι
– 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
– 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
– ½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
– ½ κουταλάκι του γλυκού κάρυ
– 4 αυγά, χτυπημένα
– 150 γραμμάρια πανσέτα σολομού
– Τοστ για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Βήμα 1ο: Σε μια δυνατή φωτιά, καβουρδίστε τους κολοκυθόσπορους μέχρι να αρχίσουν να σκάνε. Μεταφέρετε τους σε ένα πιάτο.
Βήμα 2ο: Προσθέστε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μαζί με το σπανάκι, τη ντομάτα και το σκόρδο. Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Στη συνέχεια, προσθέστε τον κουρκουμά, το κάρυ και τα αυγά. Χτυπήστε τα αυγά σε μέτρια φωτιά και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά πριν στεγνώσουν.
Βήμα 3ο: Σερβίρετε τα αυγά με την πανσέτα σολομού, επάνω σε φρεσκοψημένο τοστ αν επιθυμείτε.

*