Συστατικά
– 2 φέτες ψωμί
– 2-3 κουταλιές σούπας πέστο
– 2 φέτες μοτσαρέλα
– Μία χούφτα φρέσκο σπανάκι
– ¼ αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
– 2 κουταλιές σούπας τυρί κατσικίσιο
– Ελαιόλαδο
Τρόπος Παρασκευής
Αρχικά, απλώνετε μία κουταλιά της σούπας πέστο σε κάθε φέτα ψωμί.
Στη μία φέτα ψωμί, προσθέτετε 1 φέτα μοτσαρέλας, αβοκάντο, τριμμένο κατσικίσιο τυρί και φρέσκο σπανάκι.
Στη συνέχεια, τοποθετείτε μία δεύτερη φέτα μοτσαρέλας και, τέλος, τη δεύτερη φέτα ψωμί.
Πιέζετε απαλά το σάντουιτς.
Σε ένα μικρό τηγάνι, ρίχνετε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
Τοποθετείτε προσεκτικά το σάντουιτς στο τηγάνι και το γυρίζετε για να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές, πιέζοντας απαλά με τη σπάτουλα.
Μόλις πάρει χρώμα, αφαιρείτε το από το τηγάνι και απολαμβάνετε.