14 Μαρτίου 2025

Ξυπόλητη τυρόπιτα: Η εύκολη πίτα με μόλις 4 υλικά που γίνεται στη στιγμή!”

Τελευταία Άρθρα

Καταπολέμηση της καρδιακής ανεπάρκειας: Η εντυπωσιακή ισχύς ενός νέου φυτικού εκχυλίσματος

Παγκόσμιας φήμης ασθένεια, η καρδιακή ανεπάρκεια στέλνει χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο νοσηλευτές και οδηγεί σε υψηλά ποσοστά θνησιμότητας. Ωστόσο, μια νέα έ

Πώς να φροντίζετε το Λεμφικό Σύστημα για ένα Υγιές Ανοσοποιητικό Σύστημα

Το Λεμφικό Σύστημα αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθώς συμβάλλει στην απομάκρυνση τοξινών και αποβλήτων και βοηθ

Η εξέλιξη του χορού: Μια παράσταση που εξερευνά το παρελθόν και το μέλλον”

Στο μοναδικό MIR Festival που πραγματοποιείται φέτος, ένα εντελώς πρωτότυπο και μοναδικό έργο θα εκτίθεται για πρώτη φορά. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της πα

Ξεκλειδώνοντας την ευφυΐα: Μπορεί να μάθει το παιδί μας;

Οι ικανότητες, οι κοινωνικές δεξιότητες και η ευτυχία των παιδιών μας συνδέονται άμεσα με μια σειρά από χαρακτηριστικά που αποτελούν τη λεγόμενη «εκτελεστική

Το 1% της ελίτ του πλανήτη εκπέμπει ποσότητα αερίων ίση με τα δυο τρίτα των φτωχότερων

Η αναλογία μεταξύ των αερίων που εκπέμπονται από το 1% της ελίτ του πλανήτη και τα δύο τρίτα των φτωχότερων ατόμων έχει κάνει σήμερα την είδηση. Σύμφωνα με μι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το Athensmagazine.gr, παρουσιάζει μια ακόμα γευστική συνταγή για τυρόπιτα! Μετά την τυρόπιτα με φύλλο σφολιάτας και τρία τυριά, σήμερα έχουμε την ξυπόλητη τυρόπιτα. Πάμε να ανακαλύψουμε την εύκολη συνταγή σε λεπτομέρειες!

Υλικά:
– Αυγά
– Γιαούρτι
– Φέτα
– Φαρίνα
– Μεγάλο στρογγυλό ταψί

Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε 5 αυγά με ένα σύρμα.
2. Προσθέτουμε ένα κεσεδάκι γιαούρτι (π.χ. ένα πρόβειο γιαουρτάκι 300 γραμμαρίων) και ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
3. Προσθέτουμε περίπου 750 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα με το χέρι.
4. Ρίχνουμε μια ποσότητα φαρίνας (500 γραμμάρια ή 1/2 κιλού) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
5. Αδειάζουμε τα υλικά σε ένα καλά λαδωμένο ταψί.
6. Ψήνουμε την τυρόπιτα στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 45 λεπτά, ανάλογα με τη δυνατότητα του φούρνου.
7. Αν η φέτα μας καλύπτει, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε αλάτι.

Προσοχή: Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε μικρότερο ταψί, υπολογίζουμε λιγότερα υλικά για να διατηρήσουμε την πίτα λεπτή.