Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στη Ζάκυνθο:
Dominicale
Ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο σε ένα όμορφο ζακυνθινό αρχοντικό με υπέροχη βεράντα. Ο σεφ Δημοσθένης Ντάνος αξιοποιεί τις πολύ καλές πρώτες ύλες για να δημιουργήσει σύγχρονες ελληνικές γεύσεις με έμφαση στα θαλασσινά. Δοκιμάστε το μπαρμπούνι αλά πολίτα με ζωμό μυδιών και σαφράν, το τηγανητό καλαμάρι πάνω σε βλήτα με κρέμα αυγολέμονο και τον αστακό γιουβέτσι με τσάτνεϊ ντομάτας.
Fiore
Ένα εστιατόριο σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που συνδυάζεται άψογα με το γαλάζιο της θάλασσας. Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος δημιουργεί ενδιαφέροντα πιάτα σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, όπως η ωμή παλαμίδα με σορμπέ μυρωδικών και σάλτσα μπουρδέτο, ή το αρνί με σως μαγειρίτσας και ντολμά ρυζιού. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη ζακυνθινή πίτα με πίκλες νεροκρέμμυδου και γέμιση από σαμπαγιόν κατσικίσιου τυριού.
Al Nur Gourmet Food & Cocktail
Το Al Nur προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα ατμοσφαιρικό και άνετο περιβάλλον, με θέα το Ιόνιο Πέλαγος και την πόλη της Ζακύνθου. Το εστιατόριο έχει ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του νησιού και ο σεφ Χρήστος Νάτσιας συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις με τη σύγχρονη έμπνευση. Δοκιμάστε μια ποικιλία πιάτων με επιρροές από την ελληνική γαστρονομία και απολαύστε την πλούσια λίστα κρασιών και cocktails.
Melia
Το εστιατόριο Melia βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, προσφέροντας μια μοναδική θέα στη θάλασσα. Ο σεφ Νίκος Ισπυρούδης εμπνέεται από την ελληνική και επτανησιακή παράδοση για να δημιουργήσει γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Δοκιμάστε το ντολμά κολοκυθιού με γαρίδες και καβούρι με αρωματικό πουρέ κουμκουάτ και σάλτσα σταφυλιού, ή το μπαρμπούνι σε κρούστα κερκυραϊκού νούμπουλου με σάλτσα λαχανικών, και πολλά άλλα πιάτα.