Ένα νεοκλασικό σπίτι του 1890, που βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από το Καλλιμάρμαρο, έχει μεταμορφωθεί σε ένα εκπληκτικό εστιατόριο που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Το Dear Manouka, που βρίσκεται στην Ηρώνδα 8, εντυπωσιάζει με την εξωτερική του εμφάνιση, τις φωτεινές και μοντέρνες εσωτερικές αίθουσες και τον μαξιμαλιστικό αέρα που αναπνέει. Αυτήν τη στιγμή, το εστιατόριο κάνει μια αναβάθμιση στο μενού του με τη συνεργασία του ταλαντούχου σεφ Άγγελου Μπακόπουλου
Ο Άγγελος Μπακόπουλος είναι ένα όνομα που αξίζει να γνωρίζετε στον χώρο της γαστρονομίας. Έχοντας εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο, ο Άγγελος Μπακόπουλος έχει αποκτήσει ευρεία εμπειρία στον χώρο της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Τώρα, συνεργάζεται με το Dear Manouka και φέρνει την προσωπική του πινελιά στην κουζίνα του εστιατορίου
Το νέο μενού του Dear Manouka αποτελείται από προτάσεις που συνδυάζουν την επιδεξιότητα και την άριστη ποιότητα των υλικών με τον χαλαρό και διασκεδαστικό χαρακτήρα του εστιατορίου. Ο Άγγελος Μπακόπουλος προτιμά πάντα να χρησιμοποιεί ελληνικά προϊόντα και να εξερευνά νέες γεύσεις. Έτσι, αν και το μενού περιλαμβάνει τοπικές γεύσεις, διαθέτει και διεθνείς αναφορές που δημιουργούν μια συναρπαστική γευστική εμπειρία
Το νέο μενού του Dear Manouka εστιάζει κυρίως σε θαλασσινά πιάτα, αφού περίπου 80% των επιλογών του περιλαμβάνουν ιχθυοειδή, θαλασσινά και όστρακα. Επιπλέον, περιλαμβάνει πολλά λαχανικά και απλά, αλλά πολύ γευστικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε πρωτότυπες ιδέες. Φυσικά, δεν λείπουν και τα κρέατα, όπως το μοσχαρίσιο striploin steak και οι χοιρινές μάγουλα με κυδώνι
Επιπλέον, το Dear Manouka προσφέρει ποικιλία από ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κρεμμυδόσουπα, χτένια με λαδοτύρι Μυτιλήνης, γαρίδες κοιλάδος και πολλά άλλα πιάτα που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών. Όσον αφορά τα επιδόρπια, ο pastry chef Αργύρης Πώπτσιος προσφέρει γλυκές απολαύσεις όπως το miso passion και το κέικ μελάσα
Συνοδεύοντας το γεύμα σας, μπορείτε να απολαύσετε μια ευρεία γκάμα κρασιών, από βιολογικά και orange κρασιά μέχρι σπάνιες ποικιλίες από τον εσωτερικό και τον διεθνή αμπελώνα. Επίσης, προσφέρονται πλούσια κοκτέιλ που αναδεικνύουν την ελληνική ποτοποιία
Με τον Άγγελο Μπακόπουλο στην κουζίνα και το Dear Manouka να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φαγητού, είναι βέβαιο ότι το εστιατόριο θα κατακτήσει τις καρδιές των επισκεπτών του. Επισκεφτείτε το Dear Manouka στην Ηρώνδα 8 στο Παγκράτι και απολαύστε τη μαγευτική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει.
