Στα byrektore της Τίρανας, μπορεί κανείς να απολαύσει πίτες με λεπτό φύλλο που ψήνονται δύο φορές και γεμίζουν με διάφορες γεύσεις. Αυτό το γρήγορο πρωινό με ξινόγαλο είναι μια ενθουσιώδης εμπειρία.
Παρότι υπάρχουν ωραίες επιλογές για πρωινό στην Αθήνα, οι Άκρα ξεχωρίζουν με τις προσεγμένες πίτες τους και τα χειροποίητα φύλλα τους. Τα μέρη που προσφέρουν προσεγμένο πρωινό έχουν αυξηθεί κατά πολύ, επιτρέποντάς μας να ανακαλύψουμε πρωτότυπα πιάτα και γεύσεις.
Ο Γιάννης Λουκάκης και ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τα Άκρα, ένα εστιατόριο στο Παγκράτι που προσφέρει πρωινό και βραδινό φαγητό. Με προσεγμένες ζύμες και γεμίσεις που διαφέρουν, τα Άκρα προσφέρουν ένα πρωινό που ξεχωρίζει από το συνηθισμένο.
Τα Άκρα χρησιμοποιούν υλικά βιολογικής καλλιέργειας που επιλέγονται από μικρούς παραγωγούς. Το ψωμί τους, φτιαγμένο από αλεσμένο σιτάρι χωρίς έξτρα πρωτεΐνη και γλουτένη, έχει πυκνή και μέστη γεύση. Τα πιάτα τους περιλαμβάνουν επίσης ποικιλίες όπως σάντουιτς με νουά, κρεμώδες γλυκό πορκέτα και πολλά άλλα.
Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης παρέχει επίσης γλυκές γεύσεις στα Άκρα, με γαλατόπιτα, bun κάρδαμο και croissant κανέλας που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή.
Το πρωινό των Άκρων δεν είναι απλά για να φας στο χέρι, αλλά μπορείς να καθίσεις στα τραπέζια τους και να απολαύσεις την γεύση τους. Με προσεγμένες επιλογές και διαφορετικές γεύσεις, τα Άκρα προσφέρουν ένα πρωινό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.