Μετά το πέρας μιας κουραστικής διαδικασίας, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια και ανατροπές, ο μάγειρας ανακαλύπτει το μυστικό για το πώς να φτιάξει ζυμάρι για 100 πίτσες. Η πρόκληση αυτή απαιτεί έναν συνδυασμό τέχνης και επιδεξιότητας, καθώς και αρκετή υπομονή και αγάπη για το μαγείρεμα.
Το πρώτο βήμα στη διαδικασία αυτή είναι να υπολογίσετε τις απαραίτητες ποσότητες υλικών. Όταν μιλάμε για 100 πίτσες, φαίνεται αρχικά σαν ένα ανυπέρβλητο έργο. Όμως, ο μάγειρας μας δείχνει πώς να το αντιμετωπίσουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Αν καταφέρουμε να χωρέσουμε όλα τα υλικά στο μεγάλο μπολ που έχουμε ετοιμάσει, το μυστικό είναι να έχουμε τη σωστή αναλογία μεταξύ αλεύρου, νερού, μαγιάς και αλατιού.
Στη συνέχεια, πρέπει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του ζυμώματος. Ο μάγειρας μας προτείνει να ξεκινήσουμε απαλά, ανακατεύοντας αργά τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ενιαίο ζυμάρι. Στη συνέχεια, πρέπει να το γυρίσουμε σε ένα μεγάλο τραπέζι και να συνεχίσουμε να σφάλιζουμε, αναδιπλώνοντας και ανακατεύοντας το ζυμάρι ώστε να γίνει πιο αέρινο και ελαστικό.
Προκειμένου να φτάσουμε στο τέλος της διαδικασίας με αποτέλεσμα το τέλειο ζυμάρι για πίτσες, πρέπει να επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές για να εξασφαλίσουμε ότι το ζυμάρι μας είναι έτοιμο για χρήση. Μετά το ζύμωμα, αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί και να αναπτυχθεί για 24 ώρες πριν να το χρησιμοποιήσουμε για την προετοιμασία των πίτσων μας.
Ο κόπος και ο χρόνος που απαιτούνται για να φτιάξουμε ζυμάρι για 100 πίτσες είναι πολλοί, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει κάθε ανυπομονησία και κόπο. Η γεύση και η αίσθηση ενός τέλειου ζυμαριού, αφράτου και αρωματικού, συνδυασμένου με τις αγαπημένες μας γεύσεις και υλικά, αποζημιώνει κάθε αναποδιά.
Έτσι, αν κάποια στιγμή βρεθείτε αντιμέτωποι με την πρόκληση να φτιάξετε ζυμάρι για 100 πίτσες, μην το φοβηθείτε. Αν επιμείνετε και ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία, θα απολαύσετε την ευχαρίστηση της δημιουργίας και της απόλαυσης μιας πραγματικά εξαιρετικής πίτσας.