2 Οκτωβρίου 2025

Τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο για την υγεία σας”

Τελευταία Άρθρα

Ο Giorgio Armani και η αφοσίωσή του στη μόδα

Στα 89 του ο Giorgio Armani εξακολουθεί να είναι το απόλυτο αφεντικό στον κόσμο της μόδας. Με το μεγάλο του σόου με τίτλο "One Night Only Venice", ο διάσημ

Στην Kinsen-Europcar Greece το βραβείο «Network Development Award 2022»

Η εταιρεία Kinsen-Europcar Greece ανακήρυξεται νικήτρια του βραβείου «Network Development Award 2022» στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Europcar Mobility G

Κοιμάστε με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια; Υπάρχει λόγος (και καλά κάνετε)

Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να κοιμούνται με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια τους, προκαλώντας γέλιο ή και... θέμα με τον αριθμό των μαξιλαριών που χρειάζοντ

8 καταπληκτικά Airbnb για τη Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για city breaks, γνωστή για τον πολιτισμό, την εκπληκτική γαστρονομία και τη νυχτερινή διασκέδαση. Είναι

Προτεινόμενα Airbnb στη Μαδρίτη

Η Μαδρίτη είναι μια συναρπαστική πόλη με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και σημαντικά μουσεία. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη γαστρονομία, τις επιλογές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Αντικαθιστούν:
1. Σπανάκι
Το σπανάκι είναι ένα από τα πιο θρεπτικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά και μια από τις κορυφαίες πηγές μαγνησίου. Επιπλέον, περιέχει πλούσιες φυτικές ίνες και είναι εξαιρετική πηγή πολλών βιταμινών και μετάλλων, όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C, η βιταμίνη Κ1, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το σίδηρο, το ασβέστιο και το φυλλικό οξύ.

2. Σκούρα σοκολάτα
Κατασκευασμένη από κακάο, η σκούρα σοκολάτα δεν είναι μόνο νόστιμη αλλά και θρεπτική. Περιέχει επίσης επαρκή ποσότητα μαγνησίου, σιδήρου, καλίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου και σεληνίου. Για μέγιστη θρεπτική αξία, προτιμήστε σκούρα σοκολάτα με πάνω από 70% κακάο.

3. Μαύρα φασόλια
Τα μαύρα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και πολλά άλλα μικροθρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου. Μια συνεχής κατανάλωση τροφών που περιέχουν μαύρα φασόλια μπορεί ακόμα και να βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους.

4. Κολοκυθόσποροι
Οι κολοκυθόσποροι είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο, αντιοξειδωτικά, φυτοστερόλες, βιταμίνες και άλλα μέταλλα όπως η βιταμίνη Β2, βιταμίνη Ε, φολικό οξύ, σίδηρο, ασβέστιο, ψευδάργυρο και φώσφορο, μαγγάνιο, κάλιο και καροτενοειδή.

5. Αβοκάντο
Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες και πολλά άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως αντιοξειδωτικές βιταμίνες Ε και C, πολυφαινόλες, βιταμίνες Β6 και Κ, κάλιο, μαγνήσιο και φολικό οξύ.

Σημειώνεται ότι ψάχνετε νέες φράσεις για αυτό, οπότε έχετε την ελευθερία να προσθέσετε περαιτέρω αλλαγές και νέες πληροφορίες.