Μήνυση για τον θάνατο του Ζακ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μήνυση για τον θάνατο του Ζακ

Πέμπτη, Φεβρουάριος 14, 2019 – 13:34❱❱ Οι συνήγοροι της οικογένειας του gay ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου (φωτό) κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση…

…σε βάρος του 73χρονου κοσμηματοπώλη και του μεσίτη της οδού Γλάδστωνος που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του, μετά τις επαναληπτικές τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στη σορό του θύματος, οι οποίες επαλήθευσαν τα αρχικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν είχε βρεθεί κάποιου είδους ναρκωτική ουσία, ενώ ο θάνατος του άτυχου 33χρονου επήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, ως αποτέλεσμα των διαδοχικών χτυπημάτων που δέχθηκε.

«Δεδομένου ότι τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης οδηγούν ευθέως στην αιτιώδη συσχέτιση του θανάτου του Ζαχαρία Κωστόπουλου με τα πλήγματα που δέχθηκε, η ορθή απόδοση της κατηγορίας αποτελεί αίτημα του δικαίου και της ουσιαστικής δικαιοσύνης» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι πληρεξούσιες δικηγόροι Αννυ Παπαρρούσου και Χρύσα Πετσιμέρη. Υπενθυμίζεται πως η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος των δύο κατηγορουμένων αφορά το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Το διάβασα και σας το μεταφέρω από ΕΔΩ:

* Την απόλυτη ευθύνη για το περιεχόμενο του άρθρου φέρει ο εκάστοτε συγγραφέας του.
** Στο πλαίσιο των παρεχόμενων πληροφοριών από το αναδημοσιευμένο άρθρο δεν ευθυνόμαστε και δεν υπέχουμε υποχρέωση αποζημίωσης

Το blog του Barack

Επιλεγμένες ειδήσεις από τον Barack

Ακολουθήστε μας....

Επικοινωνία