3 Οκτωβρίου 2025

Νέο πρωτοποριακό μενού και ανανεωμένη εμπειρία στο THAMA του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο

Τελευταία Άρθρα

Κουνούπια, φίδια, μέδουσες και άλλοι απρόσκλητοι επισκέπτες του καλοκαιριού

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, συχνά αντιμετωπίζουμε την ενόχληση από κουνούπια, φίδια, μέδουσες και άλλα απρόσκλητα επισκέπτες. Οι κ

“Electabaz: «Όσα δεν μπορώ να πω, τα λέω με τη μουσική μου»”

Ο Electabaz, γνωστός και ως Παναγιώτης Μπαζάνης, είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό beatmaking community. Γεννημένος το 1996 στην Καρδίτσα κα

Το νέο venue EON στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Το επικείμενο event "The Wall of Sound" αναμένεται να φέρει νέες εμπειρίες στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή. Αυτό το μοναδικό οπτικοακουστικό πρότζεκτ του DVS1,

Οι καφέ αρκούδες κινδυνεύουν λόγω έλλειψης σολομού

Στην Ιαπωνία, ο πληθυσμός των καφέ αρκούδων μειώνεται ανησυχητικά λόγω ασιτίας. Σύμφωνα με έκθεση της εφημερίδας Guardian, 8 στις 10 μικρές αρκούδες που γε

Απεργία: Ακινητοποιημένα τρένα, προαστιακός και πλοία την Τετάρτη

Σήμερα, συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις από φορείς και οργανισμούς της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για το δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη. Τα τρένα και

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια της Τήνου, το THAMA, είναι έτοιμο να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν του 2022. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, την 18η Απριλίου, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία φαγητού στο νησί των ανέμων και των θαυμάτων.

Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα εντελώς ανανεωμένο και πρωτοποριακό μενού για τη φετινή σεζόν. Με βάση τα τοπικά συστατικά και τις παραδοσιακές συνταγές, αλλά και τις καινοτόμες επεξεργασίες, οι γεύσεις που προσφέρονται στο THAMA θα σας εκπλήξουν και θα σας αφήσουν αξέχαστες. Ο σεφ έχει επιλέξει να συνδυάσει υλικά και τεχνικές από την Ιαπωνία μέχρι τη Μεσόγειο, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό συνδυασμό γεύσεων.

Στο THAMA, η ανοιχτή φωτιά κυριαρχεί ακόμα και φέτος. Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος, οι γεύσεις αποκτούν μια ξεχωριστή απόχρωση και οι αρχές της ελληνικής κουζίνας διατηρούνται ακέραιες. Ο μαγειρικός αυτός τρόπος αποτελεί έναν φόρο τιμής στις τοπικές γεύσεις και παραδόσεις. Ο σκοπός της ομάδας είναι να παρουσιάσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία.

Ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το THAMA θα είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια, προσφέροντας ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού που ακολουθεί τα έθιμα και τα ήθη του τόπου μας. Ο περιορισμένος αριθμός θέσεων προκαλεί ανυπομονησία, οπότε σας ενθαρρύνουμε να κάνετε την κράτησή σας εγκαίρως μέσω του site του εστιατορίου.

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας. Συνδεθείτε με εμάς στο Instagram και στο Facebook και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Πείτε “ναι” σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσεων και απολαύστε την πρωτοποριακή εμπειρία στο THAMA του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο. Η ομάδα μας ανυπομονεί να σας καλωσορίσει και να σας προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Πληροφορίες κρατήσεων:
THAMA Restaurant
Λ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος
Τηλ. κρατήσεων: 22830 29021
WhatsApp: +30 697 093 6168
Email: rsvp@thamarestaurant.com

Μην χάσετε καμία ενημέρωση, ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας δίκτυα:
Instagram: thama_tinos
Facebook: thama.tinos

#thama_tinos #thamaexperience #thamasummer2022

Επικοινωνία:
Μαριάντα Πιερίδη, mariadapieridi13@gmail.com