4 Δεκεμβρίου 2025

Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία”

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το εστιατόριο ARK στη Γλυφάδα θα φιλοξενήσει την παγκοσμίως βραβευμένη chef ζαχαροπλαστικής Marie Simon, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024. Ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα πρωτοποριακό μενού που συνδυάζει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με γαλλικές επιρροές στη γαστρονομία και τη ζαχαροπλαστική. Η Marie Simon, μια πραγματική αλχημίστρια της ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει τις μοναδικές δημιουργίες της κατά τη διάρκεια ενός γαστρονομικού ταξιδιού που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία
Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"
Η Marie Simon έχει βραβευθεί με τον τίτλο της “παγκόσμιας πρωταθλήτριας γλυκών τεχνών” (Mondial Des Arts Sucrés, 2018) υπό την καθοδήγηση των Lilian Bonnefoi και Thierry Bamas. Έχει διευθύνει ένα ζαχαροπλαστείο στην πόλη της Μπον και έχει εργαστεί σε εστιατόρια με δύο αστέρια Michelin, όπως το L’Amaryllis στο Σεν Ρεμί. Η πείθαρχη προσέγγιση που έχει στη ζαχαροπλαστική της οφείλεται στη γιαγιά της, που την εισάγει στη χαρά του μοιράσματος γλυκών λιχουδιών. Οι σπουδές της στη Notre Dame de la Providence Επαγγελματική σχολή του Orchies και η εμπειρία της με μεγάλα ονόματα της ζαχαροπλαστικής όπως ο Benoît Couvrand και ο Nicolas Paciello, την έκαναν να αναδειχθεί ως ένα από τα νέα ταλέντα του κλάδου
Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"
Η Marie Simon διαχειρίζεται τη δική της εταιρεία και προσφέρει εξατομικευμένες δημιουργίες ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες και ιδιώτες. Επίσης, εργάζεται ως ζαχαροπλάστρια στο εστιατόριο L’Amaryllis, το οποίο έχει κερδίσει δύο αστέρια Michelin και βρίσκεται στο St Rémy. Η επίσκεψη της Marie Simon στο ARK της Γλυφάδας θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ARK στο τηλέφωνο 21 0894 8882 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εστιατορίου στο www.ark-glyfada.gr.
Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"

Η ανατρεπτική Pastry Chef Marie Simon φιλοξενείται στο ARK για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία"