Κάθε χρόνο, το Πάσχα μας φέρνει απόλαυση και εκπλήξεις με τα υπέροχα σοκολατένια αυγά που προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Με αμέτρητες επιλογές και μοναδικές γεύσεις, είναι σχεδόν αδύνατο να επιλέξεις μόνο ένα αγαπημένο. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα πασχαλινά αυγά που μας περιμένουν φέτος:
1. “Poule Rouge” από το Dimitris Economides: Ένα κλασικό αυγό με σοκολάτα γάλακτος 33%, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα υλικών με την αισθητική
2. “Noir et lait” από το Dimitris Economides: Αυγό μοιρασμένο στα δύο με σοκολάτα γάλακτος 33% και σοκολάτα noir 66%, προσφέροντας μίνιμαλ γεύσεις
3. Πασχαλινό “crunch turbillon” από το Dimitris Economides: Ένα μεγάλο, εντυπωσιακό αυγό γάλακτος δίνη, με εσωτερική στρώση πραλίνας
4. “Bitter Easter Egg” από το Pavlov’s Lab: Φτιαγμένο με bitter σοκολάτα και διακοσμημένο με ένα μπουκέτο από μαργαρίτες, αυτό το αυγό είναι αφιερωμένο στην άνοιξη
5. Πασχαλινό αυγό της Κατερίνας Λιβά: Διακοσμημένο με φλοράλ μοτίβα και κρύβει εσωτερικά Callebaut σοκολάτα γάλακτος και σοκολάτα με γεύση φράουλα
6. “Plant-based” αυγό από το Holly Llama: Φτιαγμένο από λευκή σοκολάτα με αρώματα βανίλιας Μαδαγασκάρης και διακοσμημένο με μια σοκολατένια “φωλιά πουλιών”
Αυτά είναι μερικά από τα υπέροχα πασχαλινά αυγά που μπορείτε να βρείτε στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Επισκεφθείτε τα και ανακαλύψτε την αγαπημένη σας γεύση για να γιορτάσετε το Πάσχα με γλυκές απολαύσεις.