5 Δεκεμβρίου 2025

Νόστιμο κέικ αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Συστατικά
– 2 φέτες ψωμί
– 2-3 κουταλιές σούπας πέστο
– 2 φέτες μοτσαρέλα
– Μία χούφτα φρέσκο ​​σπανάκι
– ¼ αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
– 2 κουταλιές σούπας τυρί κατσικίσιο
– Ελαιόλαδο

Τρόπος Παρασκευής
Αρχικά, απλώνετε μία κουταλιά της σούπας πέστο σε κάθε φέτα ψωμί.
Στη μία φέτα ψωμί, προσθέτετε 1 φέτα μοτσαρέλας, αβοκάντο, τριμμένο κατσικίσιο τυρί και φρέσκο σπανάκι.
Στη συνέχεια, τοποθετείτε μία δεύτερη φέτα μοτσαρέλας και, τέλος, τη δεύτερη φέτα ψωμί.
Πιέζετε απαλά το σάντουιτς.
Σε ένα μικρό τηγάνι, ρίχνετε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
Τοποθετείτε προσεκτικά το σάντουιτς στο τηγάνι και το γυρίζετε για να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές, πιέζοντας απαλά με τη σπάτουλα.
Μόλις πάρει χρώμα, αφαιρείτε το από το τηγάνι και απολαμβάνετε.