2 Οκτωβρίου 2025

Νόστιμη πανσέτα σολομού με αρωματικά αυγά”

Τελευταία Άρθρα

«Hijarbie»: Η Barbie με τη μαντίλα επιστρέφει

Μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών, δημοσιεύτηκε στο Instagram η φωτογραφία μιας κούκλας που φοράει ένα ροζ φόρεμα και μια μαντίλα, ποζάροντας μπροστά σε ένα

ΜΙΚΙΟ: Ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Ρέθυμνο μόλις 53 τετραγωνικά

Το "Μικιό" είναι ένα μικροσκοπικό σπίτι που βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Ανήκει στον κτιριακό όγκο του 19ου αιώνα και έχει ανακαινισ

Κοριοί: Ταξιδεύουν, κρύβονται και απειλούν – Τα τσιμπήματα, τα συμπτώματα, η θεραπεία

Το Παρίσι βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για τους κοριούς και η ζοφερή κατάσταση αρχίζει να προκαλεί ανησυχία και στη χώρα μας. Αν και είχαμε να ασχοληθ

Πώς να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες στα ταξίδια σας

Για να αφομοιώσετε πλήρως έναν προορισμό που ονειρευόσασταν, θα πρέπει να αφιερώσετε πολλές ώρες και μέρες ταξιδιού με αεροπλάνα, τρένα ή πλοία, οδηγώντας

7 υπέροχα Αirbnb για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το επερχόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η ιδανική ευκαιρία για απόδραση και χαλάρωση. Αν εξακολουθείς να αναζητείς κατάλυμα, δεν χρειάζεται να ανη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Υλικά:
– 2 κουταλιές της σούπας κολοκυθόσποροι
– 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
– 100 γραμμάρια σπανάκι
– 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
– 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
– ½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
– ½ κουταλάκι του γλυκού κάρυ
– 4 αυγά, χτυπημένα
– 150 γραμμάρια πανσέτα σολομού
– Τοστ για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Βήμα 1ο: Σε μια δυνατή φωτιά, καβουρδίστε τους κολοκυθόσπορους μέχρι να αρχίσουν να σκάνε. Μεταφέρετε τους σε ένα πιάτο.
Βήμα 2ο: Προσθέστε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μαζί με το σπανάκι, τη ντομάτα και το σκόρδο. Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Στη συνέχεια, προσθέστε τον κουρκουμά, το κάρυ και τα αυγά. Χτυπήστε τα αυγά σε μέτρια φωτιά και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά πριν στεγνώσουν.
Βήμα 3ο: Σερβίρετε τα αυγά με την πανσέτα σολομού, επάνω σε φρεσκοψημένο τοστ αν επιθυμείτε.

*