2 Οκτωβρίου 2025

Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού

Τελευταία Άρθρα

Προτεινόμενα Airbnb στη Μαδρίτη

Η Μαδρίτη είναι μια συναρπαστική πόλη με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και σημαντικά μουσεία. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη γαστρονομία, τις επιλογές

Ένα δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, απαραίτητο σε κάθε ταξίδι

Κάθε χρόνο πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όπως πάντα βρισκόμαστε σε αναζήτηση για το τέλειο δώρο που θα κάνουμε στον αγ

Χρειαζόμαστε περισσότερες σχεδιάστριες μόδας

Οι δύο κορυφαίες επιδείξεις της σεζόν, το show της Comme des Garçons από την Rei Kawakubo και η τελευταία συλλογή της Sarah Burton για τον Alexander McQuee

Η Vogue, τα supermodels των 90s, και το αχρείαστο Photoshop

Πρόσφατα, το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου της Vogue προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό. Το εξώφυλλο απεικονίζει τεσσάρα από τα πιο αξεπέραστα supermodels

6 κομψά και οικονομικά Airbnb στο Παρίσι – Από 20 ευρώ

Το Παρίσι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου και αγαπημένος των Ελλήνων ταξιδιωτών. Ωστόσο, η διαμονή σε αυτή την πόλη μπορεί να εί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους πιο διάσημους Έλληνες σεφ του εξωτερικού. Το φεστιβάλ φέρνει στην Ελλάδα αστέρια Michelin και ονόματα που κατακτούν την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή. Με έμφαση στην έννοια του “μοιράζομαι”, αυτή η γαστρονομική εμπειρία θα φέρει τις γεύσεις τους στα ελληνικά τραπέζια, για να μας ταξιδέψουν σε νέες διαστάσεις γευστικής χαράς
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Ο πρώτος σεφ που θα μας ταξιδέψει είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Έλληνας σεφ που έχει κατακτήσει το Βέλγιο. Μέσα από τη μαγεία του εστιατορίου του “Màloma”, θα μοιραστεί μαζί μας την ανεκτίμητη παράδοση του να μοιραζόμαστε καλό φαγητό και εξαιρετικές συζητήσεις γύρω από ένα τραπέζι
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Φιλίππου, με τα δύο αστέρια Michelin, θα μας προσφέρει έναν μοναδικό γαστρονομικό πειραματισμό, που εμπνέεται από την παράδοση αλλά ταυτόχρονα κινείται πέρα από συμβάσεις, φέρνοντας μια πραγματικά καινοτόμα γαστρονομική εμπειρία
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Το τρίτο μέρος του ταξιδιού θα μας οδηγήσει στον Δημήτρη Μούδιο, τον σεφ που ξεκίνησε την καριέρα του στα τρία αστέρια Michelin εστιατόρια της Ευρώπης. Με την εμπειρία του από το εστιατόριο “Borago” στο Σαντιάγο της Χιλής, θα μας παρουσιάσει μια πρωτοποριακή αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακή γαστρονομία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Τέλος, ο Νικόλας Πουλμέντης, ο νικητής του διαγωνισμού Chopped Champion στην Αμερική, θα μας παρουσιάσει την ανατρεπτική μεσογειακή κουζίνα του, που θα μας ταξιδέψει από τις Κύθηρα μέχρι τη Νέα Υόρκη. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Νικόλας έχει αποτυπώσει τη δική του σφραγίδα στη γαστρονομία της αμερικάνικης μητρόπολης
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Θα ήταν κρίμα να χάσουμε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να γευτούμε τις δημιουργίες αυτών των εξαιρετικών σεφ. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τα μάτια και την καρδιά αυτών των επιτυχημένων Έλληνων σεφ.
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού

Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού