4 Δεκεμβρίου 2025

Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους πιο διάσημους Έλληνες σεφ του εξωτερικού. Το φεστιβάλ φέρνει στην Ελλάδα αστέρια Michelin και ονόματα που κατακτούν την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή. Με έμφαση στην έννοια του “μοιράζομαι”, αυτή η γαστρονομική εμπειρία θα φέρει τις γεύσεις τους στα ελληνικά τραπέζια, για να μας ταξιδέψουν σε νέες διαστάσεις γευστικής χαράς
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Ο πρώτος σεφ που θα μας ταξιδέψει είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Έλληνας σεφ που έχει κατακτήσει το Βέλγιο. Μέσα από τη μαγεία του εστιατορίου του “Màloma”, θα μοιραστεί μαζί μας την ανεκτίμητη παράδοση του να μοιραζόμαστε καλό φαγητό και εξαιρετικές συζητήσεις γύρω από ένα τραπέζι
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Φιλίππου, με τα δύο αστέρια Michelin, θα μας προσφέρει έναν μοναδικό γαστρονομικό πειραματισμό, που εμπνέεται από την παράδοση αλλά ταυτόχρονα κινείται πέρα από συμβάσεις, φέρνοντας μια πραγματικά καινοτόμα γαστρονομική εμπειρία
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Το τρίτο μέρος του ταξιδιού θα μας οδηγήσει στον Δημήτρη Μούδιο, τον σεφ που ξεκίνησε την καριέρα του στα τρία αστέρια Michelin εστιατόρια της Ευρώπης. Με την εμπειρία του από το εστιατόριο “Borago” στο Σαντιάγο της Χιλής, θα μας παρουσιάσει μια πρωτοποριακή αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακή γαστρονομία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Τέλος, ο Νικόλας Πουλμέντης, ο νικητής του διαγωνισμού Chopped Champion στην Αμερική, θα μας παρουσιάσει την ανατρεπτική μεσογειακή κουζίνα του, που θα μας ταξιδέψει από τις Κύθηρα μέχρι τη Νέα Υόρκη. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Νικόλας έχει αποτυπώσει τη δική του σφραγίδα στη γαστρονομία της αμερικάνικης μητρόπολης
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού
Θα ήταν κρίμα να χάσουμε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να γευτούμε τις δημιουργίες αυτών των εξαιρετικών σεφ. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τα μάτια και την καρδιά αυτών των επιτυχημένων Έλληνων σεφ.
Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού

Ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι με τους Έλληνες σεφ του εξωτερικού