Το Island, το μοναδικό εστιατόριο που ενσωματώνει υψηλή γαστρονομία και διοργανώνει παράλληλα διεθνείς βραδιές club, παραμένει πάντα στην αιχμή της επιλογής του κοινού με τα πιο απαιτητικά πρότυπα. Ο θεσμός των Gastronomy Wednesdays ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου γαστρονομικού καλοκαιριού, καθώς το Island υποδέχεται τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef, Παύλο Κυριάκη, και τον φιλοξενεί στην κουζίνα του για ένα μενού που συνδυάζει μεσογειακές επιρροές και γαλλικές τεχνικές. Το απαιτητικό κοινό του Island, που εδώ και χρόνια λατρεύει την κουζίνα του executive chef, Νίκου Σκλήρα, και της ομάδας του, τώρα έχει την υπέροχη ευκαιρία να δοκιμάσει την πρόταση από τον πιο επιδραστικό Έλληνα chef, όπως πρόσφατα τον αποκαλέστηκε ο κ. Κυριάκης. Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μια εμπειρία fine dining, με μια αναμφισβήτητα εντυπωσιακή θέα, εκπληκτικό φωτισμό και μαγευτικό περιβάλλον, τα πολύχρωμα φώτα και η μουσική που θα ακούγεται από αναγνωρισμένους DJs, συνθέτουν την ανεπανάληπτη εμπειρία που έχει περιγραφεί ως μοναδική από τον διεθνή τύπο, και οι βραδιές Gastronomy Wednesdays έρχονται να το επιβεβαιώσουν με τον πλέον λαμπρό τρόπο.
