4 Δεκεμβρίου 2025

Νέες γεύσεις και πνευματική ανανέωση στο DELTA RESTAURANT

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το DELTA RESTAURANT, ένα από τα πιο επιφανή εστιατόρια στην Ελλάδα, που κατέχει δύο αστέρια Michelin και ένα πράσινο αστέρι Michelin για τη βιώσιμη γαστρονομία, παρουσιάζει το καινούριο του μενού. Έχοντας πλησιάσει τα 3 χρόνια λειτουργίας του, το DELTA RESTAURANT είναι έτοιμο να κατακτήσει νέες κορυφές και να προσεγγίσει το τρίτο αστέρι Michelin
Νέες γεύσεις και πνευματική ανανέωση στο DELTA RESTAURANT
Η ομάδα του DELTA δεν ξεκουράζεται, αλλά συνεχίζει να επιδιώκει την τελειότητα μέσα από μια φιλοσοφία συνεχούς ανανέωσης. Η προετοιμασία του νέου και τολμηρού μενού απαιτούσε εκατοντάδες εργατοώρες δοκιμών και προετοιμασίας, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την σκληρή δουλειά όλης της ομάδας
Νέες γεύσεις και πνευματική ανανέωση στο DELTA RESTAURANT
Το νέο μενού του DELTA RESTAURANT διευρύνει τους ορίζοντές του και συνδυάζει μαγειρικές τεχνικές και παραδοσιακά υλικά από διάφορες χώρες όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Σκανδιναβία και η Ελλάδα. Με έναν ιδιοφυή και ευφάνταστο τρόπο, το νέο μενού συνδυάζει τις γεύσεις και τις παραδόσεις αυτών των χωρών, δημιουργώντας έναν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με εσάς στο κέντρο της εμπειρίας
Το DELTA RESTAURANT δίνει έμφαση στην αξιοποίηση και την αποφυγή της σπατάλης φαγητού, προωθώντας την φιλοσοφία της farm-to-table και χρησιμοποιώντας βιολογικά προϊόντα και την τεχνική της ζύμωσης σε μεγάλο μέρος των παρασκευών
Ο Γιώργος Παπαζαχαρίας, ο αρχιμάγειρας του εστιατορίου, εμπνέεται από την πολυταξιδεμένη ζωή του, τη φύση και τις ηθικές του αρχές. Το νέο μενού αντανακλά τις επιρροές του με έναν προσωπικό και μοναδικό τρόπο. Ο ίδιος δηλώνει ότι πρόκειται για το καλύτερο μενού της καριέρας του και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να το βελτιώνει και να το εξελίσσει καθημερινά
Το νέο μενού του DELTA RESTAURANT προσφέρει επιλογές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις, από Omnivore μέχρι Vegetarian ή Vegan επιλογές. Παράλληλα, διατηρούνται και ανανεώνονται ορισμένα εμβληματικά πιάτα από το παλαιότερο μενού, αλλά με μια ριζική ανανέωση
Το DELTA RESTAURANT Δειπνοσοφιστήριον δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2021, με την πρωτοβουλία και τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Από την ίδρυσή του έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο αστέρια Michelin, καθώς και το Green Star for Sustainable Gastronomy. Με έναν εξαιρετικό οινικό παράγοντα και μια εκλεκτή οινική λίστα, το DELTA RESTAURANT προσφέρει μια συνολική εμπειρία δείπνου που ξεπερνά τις προσδοκίες
Το δείπνο στο DELTA RESTAURANT είναι μια μοναδική εμπειρία που σε αλλάζει ως άνθρωπο. Με προσεγμένα πιάτα, εξεζητημένες τεχνικές μαγειρικής, custom σουπλά και σκεύη, καθώς και άψογο service, το DELTA RESTAURANT στοχεύει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσει το ταξίδι του στην κορυφή της ελληνικής γαστρονομίας και όχι μόνο
Φωτογραφίες: @Zak Viemon