3 Οκτωβρίου 2025

Νέα λαχταριστή αμυγδαλωτή πάστα!

Τελευταία Άρθρα

Αριθμός ρεκόρ από γύπες σε προστατευόμενη περιοχή στη Βουλγαρία

Αριθμός ρεκόρ από γύπες καταμετρήθηκε στη Βουλγαρία. Ειδικότερα, περισσότεροι από 20 γυπαετοί και μαυρογύπες καταμετρήθηκαν στην προστατευόμενη περιοχή Σακ

Τα πολυσύχναστα γήπεδα της Αλεπότρυπας με την πανοραμική θέα της Αθήνας

Στην πιο πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Αθήνας, την Κυψέλη, βρίσκεται ο λόφος Ελικώνα, γνωστός και ως Αλεπότρυπα. Στα σύνορα της Γκράβας με την Άνω Κυψέλη,

Το πιο θερμό Σεπτέμβριο που έχει καταγραφεί ποτέ

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό παρατηρητήριο Copernicus, ο προηγούμενος μήνας Σεπτέμβριος κατέγραψε ένα νέο θερμοκρασιακό ρεκόρ. Με μέση θερμοκρασία 16,38°C, ξεπέ

Γιατί δεν στεριώνει με τίποτα η μικροκινητικότητα στην Αθήνα;

Βρισκόμασταν στα μέσα του Οκτωβρίου του 2022 όταν η γνωστή υπηρεσία μετακίνησης Beat αλλάξε την επωνυμία της σε Free Now. Μαζί με την αλλαγή της ονομασίας

Αυτοκίνητο: Μειώθηκαν οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση νερού στην ΕΕ

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν καταγραφεί σημαντικές μειώσεις τόσο στην κατανάλωση νερού όσο και στις συνολικές εκπομπές CO2 ανά επιβατικό αυτοκίνητο από το 2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Υλικά:
– 250 γρ. αμύγδαλα
– 1 κ.σ. μέλι ή αγαύη
– 1 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 πρέζα φυσικό αλάτι
– Λίγο εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:
1. Ξεκινήστε αναμειγνύοντας τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κομματάκια.
2. Προσθέστε το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και την εκχύλιση βανίλιας.
3. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα.
4. Μεταφέρετε την πάστα σε ένα γυάλινο βαζάκι και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δοκιμάστε αυτήν τη νέα εκδοχή της αμυγδαλωτής πάστας και απολαύστε την πλούσια γεύση των αμυγδάλων. Αυτό το λαχταριστό σνακ είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε απευθείας από το βαζάκι ή για να το χρησιμοποιείτε σε γλυκά ή αλμυρά πιάτα. Πειραματιστείτε με διάφορες συνταγές και ανανεώστε τα γεύση σας!