13 Μαρτίου 2025

Νέα λαχταριστή αμυγδαλωτή πάστα!

Τελευταία Άρθρα

COP28: Παραβιάζοντας τη δική τους απαγόρευση, οι Ηνωμένες Αραβικές Εμιράτα εξακολουθούν να καίνε φυσικό αέριο

Πολιτική μηδενικής καύσης για το φυσικό αέριο; Ίσως όχι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως αποκαλύπτει ο Guardian. Παρά τη δεσμευτική αυτή πολιτική που ισχύει

9 εξαιρετικές κρέμες με ρετινόλη για να ξυπνάτε με ανανεωμένη, νεανική επιδερμίδα

Βρίσκετε δύσκολο να ξυπνήσετε με λαμπερή επιδερμίδα; Δοκιμάστε αυτές τις 9 κρέμες με ρετινόλη! Η ρετινόλη είναι γνωστή για τη δυνατή δράση της κατά των ρυτί

Ανακούφιση από τη μυϊκή αυχενική συγκοπή με αυτές τις ασκήσεις stretching

Θέλετε να ανακουφιστείτε από την ένταση και την ακαμψία στους μυς σας; Τότε δοκιμάστε αυτές τις απλές, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις stretching που θα βοηθήσ

Άγριο τριαντάφυλλο: Ένας θησαυρός για την υγεία και την ιατρική

Το άγριο τριαντάφυλλο είναι ένα φυτό γεμάτο ευαισθησία και γοητεία που ζωγραφίζει την ύπαιθρο και μαγνητίζει τα βλέμματα με τα πανέμορφα πέταλά του. Ωστόσο,

ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΪΤΗΜ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ

Ο Μαραθώνιος δεν είναι μόνο ένας αγώνας δρόμου. Είναι ένας αγώνας ζωής, πίστης και αίσθημα προσωπικής νίκης. Και η Αναστασία Μαρινάκου, πρωταθλήτρια δρομέας,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Υλικά:
– 250 γρ. αμύγδαλα
– 1 κ.σ. μέλι ή αγαύη
– 1 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 πρέζα φυσικό αλάτι
– Λίγο εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:
1. Ξεκινήστε αναμειγνύοντας τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν κομματάκια.
2. Προσθέστε το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και την εκχύλιση βανίλιας.
3. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα.
4. Μεταφέρετε την πάστα σε ένα γυάλινο βαζάκι και διατηρήστε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δοκιμάστε αυτήν τη νέα εκδοχή της αμυγδαλωτής πάστας και απολαύστε την πλούσια γεύση των αμυγδάλων. Αυτό το λαχταριστό σνακ είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε απευθείας από το βαζάκι ή για να το χρησιμοποιείτε σε γλυκά ή αλμυρά πιάτα. Πειραματιστείτε με διάφορες συνταγές και ανανεώστε τα γεύση σας!