Η σημερινή συνταγή μας είναι μια πεντανόστιμη εκδοχή της κλασικής τυρόπιτας, αλλά αυτή τη φορά χωρίς ζύμη και με μόνο 4 υλικά που γίνονται στο άψε σβήσε! Αν αγαπάτε τα σουβλάκια και τα τυριά, τότε αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει.
Θα χρειαστείτε:
– 1 πίτα αφράτη για σουβλάκι
– 1 μικρό μπολάκι με φέτα και κίτρινα τυριά της επιλογής σας
– Ξερή ρίγανη
– Ηλιέλαιο
Για να προετοιμάσετε αυτή την εκδοχή της τυρόπιτας, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:
Πρώτα απ’ όλα, χαράζουμε πολύ ελαφρά την πίτα στη μέση, χωρίς όμως να την κόψουμε εντελώς, έτσι ώστε να μπορεί να διπλωθεί.
Στη συνέχεια, ψήνουμε την πίτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, γυρίζοντάς την και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ένα ροδίσματα.
Αφού ψηθεί η πίτα, τοποθετούμε στην μια πλευρά ξερή ρίγανη και το μείγμα τυριών που έχουμε επιλέξει, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι για να τα απλώσουμε ομοιόμορφα.
Στη συνέχεια, ψήνουμε την μία πλευρά μέχρι να λιώσουν τα τυριά, και από τη συνέχεια κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά της πίτας ώστε να γίνει ροδίσματα.
Τα τυροπιτάκια σας είναι έτοιμα! Μπορείτε να τα σερβίρετε όπως είναι ή να τα κόψετε σε μικρές μπουκίτσες για πιο εύκολη κατανάλωση.
Αυτή η εκδοχή της τυρόπιτας είναι ιδανική για να απολαύσετε ένα γευστικό σνακ ή ένα ελαφρύ γεύμα. Η αφράτη πίτα σουβλάκι θα αναδείξει τα τυροπιτάκια σας και η γεύση της φέτας και των κίτρινων τυριών θα σας ενθουσιάσει.
Απολαύστε αυτή τη νόστιμη συνταγή για τυρόπιτα με πίτα σουβλάκι και διαπιστώστε πόσο εύκολη και γρήγορη μπορεί να είναι η ετοιμασία της!