12 Μαρτίου 2025

Νέα εποχή για τον Ελληνικό Τουρισμό: Ο Άρης Βεζενές στο επίκεντρο του συνεδρίου του Travel.gr

Τελευταία Άρθρα

Κινδυνεύουμε όλοι από την χρήση του κινητού: Ποιοι είναι πιο ευάλωτοι;

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από χάκερ: Αποφεύγοντας αυτούς τους κωδικούς

Όταν πρόκειται για online ταυτοποίηση, οι κωδικοί πρόσβασης είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Με τον αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών που απαιτούν κωδικούς, είναι δύ

Ο Μαγικός Κόσμος του Ροδόνερου: Ανακαλύψτε τις Πανίσχυρες Ιδιότητές του με Ένα Εύκολο Εγχειρίδιο για το Σπίτι

Ο ροδόνερος είναι ένας θησαυρός από φυσικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τα πολυάριθμα οφέλη του στην ιατρική, την ομορφιά και τη θρησκεί

18 καταπληκτικά χειμερινά Retreat Centers από όλο τον κόσμο για ψυχική και σωματική αναζωογόνηση

Μοναδικές εμπειρίες υπόσχονται τα 18 χειμερινά θέρετρα από όλο τον κόσμο, που σας προσκαλούν να απολαύσετε μια αναζωογονητική απόδραση ψυχής και σώματος. Με α

Ανθεκτικά μικρόβια: Η απειλή που πλήττει την υγεία μας – Νέοι τρόποι αντιμετώπισης

Η αντιμικροβιακή αντοχή αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές απειλές για τη Δημόσια Υγεία παγκοσμίως. Φέτος, η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τα Αντιβιοτικ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ και ιδρυτής της Green Garlic Management, Άρης Βεζενές, θα είναι ένας από τους κορυφαίους ομιλητές στο μεγάλο συνέδριο του Travel.gr για τον Ελληνικό Τουρισμό. Το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και ο κ. Βεζενές δεν κρύβει την ανυπομονησία του για τη συμμετοχή του σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

“Είμαι πάντα ενδιαφερόμενος να συμμετέχω σε συζητήσεις και συνέδρια που αφορούν την ποιοτική εξέλιξη της φιλοξενίας και της γαστρονομίας μας”, αναφέρει ο κ. Βεζενές. “Ελπίζω ότι το συνέδριο του Travel.gr θα φέρει στο προσκήνιο όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό μας τομέα. Έτσι, αυτό το συνέδριο θα γίνει ένας θεσμός για τον Ελληνικό Τουρισμό”.

Στην εκδήλωση, ο κ. Βεζενές θα παρουσιάσει την εξέλιξη του ελληνικού εστιατορίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσα από μια σειρά ερωτήματα. “Πώς αντιλαμβανόμαστε την ελληνική γαστρονομία μέσα στη χώρα και πώς μας αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες μας; Υπάρχει σύμπτωση; Ποιος είναι ο ρόλος του ελληνικού εστιατορίου στο εξωτερικό; Παρατηρείται ανάπτυξη;” αναρωτιέται ο σεφ.

Ο Άρης Βεζενές, με ελληνικές ρίζες και αμερικανική εκπαίδευση, έχει καταφέρει να εισαγάγει το κίνημα του σύγχρονου “bistronomy” στην Ελλάδα το 2008 μέσω των επιτυχημένων εστιατορίων του. Ως ιδρυτής της Green Garlic Management, έχει αναπτύξει διάφορα μοναδικά brands στον χώρο της φιλοξενίας, τα οποία έχουν γνωρίσει σημαντική αναγνώριση και επιτυχία.

Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο κ. Βεζενές επεκτείνει την επίδρασή του και στον ακαδημαϊκό τομέα, μιλώντας για θέματα όπως η μαγειρική κληρονομιά, η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα και η διαχείριση εστιατορίων. Μέσω του συνεδρίου “Embrace”, που προωθεί τη συνάντηση μεγάλων σεφ και γαστρονομικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, ο κ. Βεζενές δίνει την ευκαιρία στην Ελλάδα και στη νέα γενιά της ελληνικής γαστρονομίας να παρουσιαστούν παγκοσμίως. Έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το συνέδριο αυτό αναμένεται να συμβάλλει στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Travel.gr.