3 Οκτωβρίου 2025

Νέα εποχή για τον Ελληνικό Τουρισμό: Ο Άρης Βεζενές στο επίκεντρο του συνεδρίου του Travel.gr

Τελευταία Άρθρα

Μυκητιάσεις και τραυματισμοί στην άμμο

Στην άμμο της παραλίας δεν απλώς χτίζουμε παλάτια και κάστρα! Περπατάμε, τρέχουμε, κάνουμε γυμναστική, παίζουμε beach-volley και ρακέτες. Περνάμε το μεγαλύ

Μια 11χρονη στο ΕΔΔΑ για την κλιματική αλλαγή- Γιατί είναι ιστορική η προσφυγή

Η 11χρονη Mariana Agostinho κάθισε σήμερα στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), μαζί με τα δύο αδέλφια και τα τρία ξαδέλφι

Ο Frankie άνοιξε το πρώτο τατουατζίδικο της Ικαρίας

Ο Frankie, 28 χρονών, με καταγωγή από την Ικαρία, αποφάσισε πρόσφατα να επιστρέψει στο νησί του και να ανοίξει το πρώτο στούντιο τατουάζ. Μεγάλωσε στο Πίτσ

Μικροί δροσεροί παράδεισοι σε 8 αυλές της Αθήνας

Ακούγοντας τη λέξη αυλή, πολλά μπορούν να μας έρθουν στο μυαλό, όλα όμως έχουν έναν κοινό παρονομαστή: θυμίζουν κάτι ωραίο. Η αυλή στο σχολείο που βγαίναμε

Κουνούπια, φίδια, μέδουσες και άλλοι απρόσκλητοι επισκέπτες του καλοκαιριού

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, συχνά αντιμετωπίζουμε την ενόχληση από κουνούπια, φίδια, μέδουσες και άλλα απρόσκλητα επισκέπτες. Οι κ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ και ιδρυτής της Green Garlic Management, Άρης Βεζενές, θα είναι ένας από τους κορυφαίους ομιλητές στο μεγάλο συνέδριο του Travel.gr για τον Ελληνικό Τουρισμό. Το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και ο κ. Βεζενές δεν κρύβει την ανυπομονησία του για τη συμμετοχή του σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

“Είμαι πάντα ενδιαφερόμενος να συμμετέχω σε συζητήσεις και συνέδρια που αφορούν την ποιοτική εξέλιξη της φιλοξενίας και της γαστρονομίας μας”, αναφέρει ο κ. Βεζενές. “Ελπίζω ότι το συνέδριο του Travel.gr θα φέρει στο προσκήνιο όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό μας τομέα. Έτσι, αυτό το συνέδριο θα γίνει ένας θεσμός για τον Ελληνικό Τουρισμό”.

Στην εκδήλωση, ο κ. Βεζενές θα παρουσιάσει την εξέλιξη του ελληνικού εστιατορίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσα από μια σειρά ερωτήματα. “Πώς αντιλαμβανόμαστε την ελληνική γαστρονομία μέσα στη χώρα και πώς μας αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες μας; Υπάρχει σύμπτωση; Ποιος είναι ο ρόλος του ελληνικού εστιατορίου στο εξωτερικό; Παρατηρείται ανάπτυξη;” αναρωτιέται ο σεφ.

Ο Άρης Βεζενές, με ελληνικές ρίζες και αμερικανική εκπαίδευση, έχει καταφέρει να εισαγάγει το κίνημα του σύγχρονου “bistronomy” στην Ελλάδα το 2008 μέσω των επιτυχημένων εστιατορίων του. Ως ιδρυτής της Green Garlic Management, έχει αναπτύξει διάφορα μοναδικά brands στον χώρο της φιλοξενίας, τα οποία έχουν γνωρίσει σημαντική αναγνώριση και επιτυχία.

Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο κ. Βεζενές επεκτείνει την επίδρασή του και στον ακαδημαϊκό τομέα, μιλώντας για θέματα όπως η μαγειρική κληρονομιά, η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα και η διαχείριση εστιατορίων. Μέσω του συνεδρίου “Embrace”, που προωθεί τη συνάντηση μεγάλων σεφ και γαστρονομικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, ο κ. Βεζενές δίνει την ευκαιρία στην Ελλάδα και στη νέα γενιά της ελληνικής γαστρονομίας να παρουσιαστούν παγκοσμίως. Έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το συνέδριο αυτό αναμένεται να συμβάλλει στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Travel.gr.