Στη γειτονιά του Πολυγώνου βρίσκεται ένα μυστικό ψητοπωλείο που αξίζει να εξερευνήσετε. Η περιοχή αυτή δεν είναι εύκολα προσβάσιμη με τα πόδια, αλλά η περιπέτεια αξίζει για να δοκιμάσετε τα φοβερά μπιφτέκια και τον χειροποίητο γύρο που παράγονται εδώ. Ο Γιώργος Μπόνος, ο ιδιοκτήτης, έχει μεγαλώσει σε ένα χωριό της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας και έχει φέρει τις γεύσεις της πατρίδας του στην Αθήνα
Εδώ θα βρείτε φρέσκα, ντόπια κρέατα που ψήνονται αργά και με αγάπη. Ο γύρος φτιάχνεται φιλέτο-φιλέτο και ψήνεται σε μικρή σούβλα μόνο μία φορά την ημέρα. Η μαρινάδα αποτελείται μόνο από αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Το μυστικό του μπιφτεκιού είναι η υπομονή, καθώς χρειάζεται λίγο χρόνο για να γίνει τέλειο. Φτιάχνεται από καθαρό μοσχάρι, με προσθήκη κρεμμυδιού, μαϊντανού και σκόρδου, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Το μαγαζί λειτουργεί από το 2002 και είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Η σύζυγος του κ. Γιώργου και τα παιδιά τους βοηθούν στην εκμετάλλευση του ψητοπωλείου. Η διακόσμηση του μαγαζιού είναι απλή και μινιμαλιστική, με μια διπλή γαλατσίδα στην είσοδο που προσθέτει έναν χαρούμενο αέρα
Η γεύση του φαγητού είναι αυθεντική και εξαιρετική. Οι πελάτες έρχονται από μακριά για να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά τυλιχτά που ετοιμάζονται εδώ. Η πατάτα στο τυλιχτό δεν είναι απαραίτητη, αλλά αν τη ζητήσετε θα σας την προσθέσουν. Το τζατζίκι είναι ελαφρύ και η τυροκαυτερή σάλτσα είναι σπιτική και νόστιμη. Οι πίτες που συνοδεύουν το φαγητό είναι παραγωγής ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι και είναι τραγανές και λαχταριστές
Αν ψάχνετε για μια αυθεντική γεύση και ένα εξαιρετικό τυλιχτό, το μαγαζί αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Οι γεύσεις της Ήπειρου ξεπερνούν τις προσδοκίες και η εμπειρία είναι μοναδική. Αξίζει να διανύσετε αρκετή απόσταση για να το επισκεφτείτε και να απολαύσετε αυτό το κομμάτι της γνήσιας Ηπείρου στο Πολύγωνο.