Μια νέα κουλτούρα γευστικής απόλαυσης κατακλύζει τον χώρο της εστίασης και έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για τη μοιρασιά του φαγητού, την πρακτική του να μοιράζεσαι τα πιάτα με την παρέα σου, γεγονός που προσδίδει μια διασκεδαστική και κοινωνική διάσταση στην εμπειρία του φαγητού
Μπορείτε να απολαύσετε εξωπραγματικά συνδυαστικά πιάτα, γευστικές έκπληξεις που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αν θέλετε να εξερευνήσετε νέες γαστρονομικές απολαύσεις, τα sticks είναι η ιδανική επιλογή για εσάς
Σε ένα από τα πλέον διάσημα bar-restaurants, το Pere Ubu στη Γλυφάδα, ο σεφ Κώστας Τσίγκας προσφέρει ένα μενού που θα σας εντυπωσιάσει. Εδώ, τα πιάτα παρουσιάζονται σε sticks, ή καλαμάκια, προσφέροντας μια εναλλακτική και διασκεδαστική εμπειρία φαγητού. Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτότυπες επιλογές, θα βρείτε φιλέτο αρνί με zaatar, σάλτσα χουρμά και harissa, μοσχάρι γεμιστό με κρεμμύδι και πράσο, καλαμάρι με καπνιστή πάνσετα και πατάτα, και πολλά άλλα
Ο Κώστας Τσίγκας έχει συνδυάσει τις παραδοσιακές πολιτιστικές παραδόσεις με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, δημιουργώντας ένα μενού που αντιπροσωπεύει μια συνδυασμένη διασκεδαστική και γευστική εμπειρία
Αυτή η νέα τάση αποτελεί απόδειξη της εξέλιξης και της αλλαγής που συμβαίνει στον χώρο της εστίασης. Οι καταναλωτές θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους με φίλους και οικογένεια, δημιουργώντας μια κοινωνική συνδέση και αυξάνοντας την διασκέδασή τους
Επιλέγοντας τα sticks, επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσετε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε άλλες πολιτισμικές παραδόσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική απόλαυση
Δοκιμάστε αυτή την νέα γαστρονομική τάση και αφήστε το φαγητό στην παρέα σας να σας ενώσει και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και γεύσης. Το Pere Ubu bar-restaurant σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την μαγεία της μοιρασιάς του φαγητού με τους “sticks” και να αφεθείτε σε μια πολυδιάστατη γαστρονομική εμπειρία.