3 Οκτωβρίου 2025

Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους “sticks”

Τελευταία Άρθρα

Αριθμός ρεκόρ από γύπες σε προστατευόμενη περιοχή στη Βουλγαρία

Αριθμός ρεκόρ από γύπες καταμετρήθηκε στη Βουλγαρία. Ειδικότερα, περισσότεροι από 20 γυπαετοί και μαυρογύπες καταμετρήθηκαν στην προστατευόμενη περιοχή Σακ

Τα πολυσύχναστα γήπεδα της Αλεπότρυπας με την πανοραμική θέα της Αθήνας

Στην πιο πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Αθήνας, την Κυψέλη, βρίσκεται ο λόφος Ελικώνα, γνωστός και ως Αλεπότρυπα. Στα σύνορα της Γκράβας με την Άνω Κυψέλη,

Το πιο θερμό Σεπτέμβριο που έχει καταγραφεί ποτέ

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό παρατηρητήριο Copernicus, ο προηγούμενος μήνας Σεπτέμβριος κατέγραψε ένα νέο θερμοκρασιακό ρεκόρ. Με μέση θερμοκρασία 16,38°C, ξεπέ

Γιατί δεν στεριώνει με τίποτα η μικροκινητικότητα στην Αθήνα;

Βρισκόμασταν στα μέσα του Οκτωβρίου του 2022 όταν η γνωστή υπηρεσία μετακίνησης Beat αλλάξε την επωνυμία της σε Free Now. Μαζί με την αλλαγή της ονομασίας

Αυτοκίνητο: Μειώθηκαν οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση νερού στην ΕΕ

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν καταγραφεί σημαντικές μειώσεις τόσο στην κατανάλωση νερού όσο και στις συνολικές εκπομπές CO2 ανά επιβατικό αυτοκίνητο από το 2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Μια νέα κουλτούρα γευστικής απόλαυσης κατακλύζει τον χώρο της εστίασης και έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για τη μοιρασιά του φαγητού, την πρακτική του να μοιράζεσαι τα πιάτα με την παρέα σου, γεγονός που προσδίδει μια διασκεδαστική και κοινωνική διάσταση στην εμπειρία του φαγητού
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Μπορείτε να απολαύσετε εξωπραγματικά συνδυαστικά πιάτα, γευστικές έκπληξεις που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αν θέλετε να εξερευνήσετε νέες γαστρονομικές απολαύσεις, τα sticks είναι η ιδανική επιλογή για εσάς
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Σε ένα από τα πλέον διάσημα bar-restaurants, το Pere Ubu στη Γλυφάδα, ο σεφ Κώστας Τσίγκας προσφέρει ένα μενού που θα σας εντυπωσιάσει. Εδώ, τα πιάτα παρουσιάζονται σε sticks, ή καλαμάκια, προσφέροντας μια εναλλακτική και διασκεδαστική εμπειρία φαγητού. Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτότυπες επιλογές, θα βρείτε φιλέτο αρνί με zaatar, σάλτσα χουρμά και harissa, μοσχάρι γεμιστό με κρεμμύδι και πράσο, καλαμάρι με καπνιστή πάνσετα και πατάτα, και πολλά άλλα
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Ο Κώστας Τσίγκας έχει συνδυάσει τις παραδοσιακές πολιτιστικές παραδόσεις με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, δημιουργώντας ένα μενού που αντιπροσωπεύει μια συνδυασμένη διασκεδαστική και γευστική εμπειρία
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Αυτή η νέα τάση αποτελεί απόδειξη της εξέλιξης και της αλλαγής που συμβαίνει στον χώρο της εστίασης. Οι καταναλωτές θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους με φίλους και οικογένεια, δημιουργώντας μια κοινωνική συνδέση και αυξάνοντας την διασκέδασή τους
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Επιλέγοντας τα sticks, επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσετε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε άλλες πολιτισμικές παραδόσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική απόλαυση
Δοκιμάστε αυτή την νέα γαστρονομική τάση και αφήστε το φαγητό στην παρέα σας να σας ενώσει και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και γεύσης. Το Pere Ubu bar-restaurant σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την μαγεία της μοιρασιάς του φαγητού με τους “sticks” και να αφεθείτε σε μια πολυδιάστατη γαστρονομική εμπειρία.