5 Δεκεμβρίου 2025

Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους “sticks”

Τελευταία Άρθρα

Μια νέα προσέγγιση για το πρόβλημα της ρύπανσης από σκουπίδια έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα Plogging, ένας συνδυασμός του...

Μια πρόσφατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Plogging έλαβε χώρα στην Ιταλία, με περισσότερους από 70 αθλητές από 16 χώρες να συμμετέχουν. Οι αθλητές

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο ρόλος των γονιών στην ανατροφή των παιδιών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Ωστόσο, πολλές φορές, λόγω έλλειψης

Εκπληκτικό: Δείτε ποσους πόρους χρειάστηκε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης για τη συντήρηση του Tesla του

Παρότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, υπάρχουν ανθρωποι που τα έχουν στην κατοχή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας από αυτούς είναι

Αυξάνονται οι ψυχικές διαταραχές: Ευάλωτος 1 στους 6 Ευρωπαίους – Η επίπτωση της κλιματικής αλλαγής

Το 2019, πριν από την πανδημία, περίπου 84 εκατομμύρια κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίαζαν ψυχικά προβλήματα, δηλαδή ένας στους έξι κατοίκους της ΕΕ.

Κλιματική κρίση, ατμοσφαιρική ρύπανση και βιώσιμη ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ατμοσφαιρική ρύπανση σχετίζεται με εκατομμύρια πρώιμους θανάτους κάθε χρόνο. Ο αέρας που αναπνέουμε επηρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Μια νέα κουλτούρα γευστικής απόλαυσης κατακλύζει τον χώρο της εστίασης και έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για τη μοιρασιά του φαγητού, την πρακτική του να μοιράζεσαι τα πιάτα με την παρέα σου, γεγονός που προσδίδει μια διασκεδαστική και κοινωνική διάσταση στην εμπειρία του φαγητού
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Μπορείτε να απολαύσετε εξωπραγματικά συνδυαστικά πιάτα, γευστικές έκπληξεις που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αν θέλετε να εξερευνήσετε νέες γαστρονομικές απολαύσεις, τα sticks είναι η ιδανική επιλογή για εσάς
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Σε ένα από τα πλέον διάσημα bar-restaurants, το Pere Ubu στη Γλυφάδα, ο σεφ Κώστας Τσίγκας προσφέρει ένα μενού που θα σας εντυπωσιάσει. Εδώ, τα πιάτα παρουσιάζονται σε sticks, ή καλαμάκια, προσφέροντας μια εναλλακτική και διασκεδαστική εμπειρία φαγητού. Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτότυπες επιλογές, θα βρείτε φιλέτο αρνί με zaatar, σάλτσα χουρμά και harissa, μοσχάρι γεμιστό με κρεμμύδι και πράσο, καλαμάρι με καπνιστή πάνσετα και πατάτα, και πολλά άλλα
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Ο Κώστας Τσίγκας έχει συνδυάσει τις παραδοσιακές πολιτιστικές παραδόσεις με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, δημιουργώντας ένα μενού που αντιπροσωπεύει μια συνδυασμένη διασκεδαστική και γευστική εμπειρία
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Αυτή η νέα τάση αποτελεί απόδειξη της εξέλιξης και της αλλαγής που συμβαίνει στον χώρο της εστίασης. Οι καταναλωτές θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους με φίλους και οικογένεια, δημιουργώντας μια κοινωνική συνδέση και αυξάνοντας την διασκέδασή τους
Νέα γαστρονομική τάση: Η μοιρασιά του φαγητού με τους "sticks"
Επιλέγοντας τα sticks, επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσετε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε άλλες πολιτισμικές παραδόσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική απόλαυση
Δοκιμάστε αυτή την νέα γαστρονομική τάση και αφήστε το φαγητό στην παρέα σας να σας ενώσει και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και γεύσης. Το Pere Ubu bar-restaurant σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την μαγεία της μοιρασιάς του φαγητού με τους “sticks” και να αφεθείτε σε μια πολυδιάστατη γαστρονομική εμπειρία.